Bu olay çok hoş ve bir o kadarda yapılması zor ve tehlikeli bir hareket.Biz kıçımız kaymasın derken adamlar kayması için uğraşıyolar.
Denemeye kalkmayınız.
3:44
İzlemek için tıklayınız
(09-05-2011, 06:46 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu olay çok hoş ve bir o kadarda yapılması zor ve tehlikeli bir hareket.Biz kıçımız kaymasın derken adamlar kayması için uğraşıyolar.
Denemeye kalkmayınız.
3:44
İzlemek için tıklayınız
Seyfullah yeni motoruyla yapar bunu.
Bu arada teknik olarak bunun daha iyi viraj almakla bir ilgisi yok sanırım. Bu biraz şov işi. Tabi müthiş bir pilotaj bu gerçek.
Bu power slide dedikleri makarayı en iyi Nick brocha yapıyor , hatta videosu bile var...
her yiğidin harcı değil...
http://www.youtube.com/watch?v=VYpOFimB7ZA
birde şu bayrak sallıyan arkadaşa ne içirmişler merak ettim :)
arka maşa ne kadar uzunmuş öyle
(09-05-2011, 08:19 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arka maşa ne kadar uzunmuş öyle
Sanırım standart maşadan daha iyi yol tutuşu sağlıyor.
(09-06-2011, 05:17 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (09-05-2011, 08:19 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arka maşa ne kadar uzunmuş öyle
Sanırım standart maşadan daha iyi yol tutuşu sağlıyor.
Sanirim öyle. Yoksa her gaz açışta bu motor şahlanır
Arka tekerin kayması sorun değil ama ön kayarsa işte ozaman sıkıntı yaşanır bence :sinirli:
(09-06-2011, 09:33 AM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gençken yapardım :)
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
(09-06-2011, 09:33 AM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gençken yapardım :)
sayın yöneticim ama hakkaten al bir motor artık seni sahalarda görmek istiyoruz:çiçek::P