Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
mehmet abi bencede güzel fikir her kes kaskını taksın lütfen
bu imzayı nasıl atıcam birtürlü bulamadım ben
Her kese kasklı ve güvenli sürüşler :tamam: Bu arada kabulümdür kasksız çıkmam abi
Güzel bir taaHhütname tabikide KABUL. :vınn::vınn:
Dikkat dikkat !!!!
ispiyon system activated :polis:
bugün saat 15:00 sularında Doctor kod adındaki Ercan Argın adlı şahıs bimkom semalarında kasksız olarak görülmüştür.
GMK başkanı olarak yasal sürecin başlatılmasına karar vermiş bulunmaktayım.. :utan:
Az once Eskihisar'da oturduk biraz muhabbet ettik tam koruma-mont-pantolon-kask vardı ama gündüz bilemiyorum:)
Alarm varsa doğrudur
Boyle birseyi kabul etmemek mantikli degilki tabiki kabulumdur
Her daim hemide :)
(09-17-2011, 08:33 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Az once Eskihisar'da oturduk biraz muhabbet ettik tam koruma-mont-pantolon-kask vardı ama gündüz bilemiyorum:)
Alarm varsa doğrudur
evet asagida tam techizat vardi hatta pantalon var terlemeyeym diye yerinden hareket bile etmedi :)
(09-17-2011, 06:23 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dikkat dikkat !!!!
ispiyon system activated :polis:
bugün saat 15:00 sularında Doctor kod adındaki Ercan Argın adlı şahıs bimkom semalarında kasksız olarak görülmüştür.
GMK başkanı olarak yasal sürecin başlatılmasına karar vermiş bulunmaktayım.. :utan:
Kanıt isterim şahit isterim bunu saymam kemküm falan filan.
Benim şahitlerimvar kardeşimm aaa
Eldiven
Mont
Pantolon (korumalı)
Kask(hatta erdem kask ağır bile dedi)
Kapı gibi şahitlerim varrrr :]
Eğer tatlıyı yinede isterseniz
İlk toplantıya getireyim
Tabi burda olursam :]:]:]
vay vay vay... demek yalan beyan....
Bu GMK kolluk kuvvetlerini yanılttığın için cezanı iki katına çıkartacak DoCToREee
Başkan yalan söyler mi.. ama madem istiyorsunuz yarın kanıtları kamuoyu ile paylaşacağım... :tamam:
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10