Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: GARANTİLİ TOSHIBA LAPTOP- i5 İŞLEMCİ 4GB RAM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
ŞU AN PİYASA FİYATI 2,500 LİRA

* AÇILIŞ FİYATI 1,800 pazarlık tabiki olacak..

Marka: Toshiba
Model: Satellite U500-1F5

İŞLEMCİ
Intel Core i5-430M 2.26 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.53 GHz.) 3 MB Cache Bellek

RAM
4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max. 8GB) Ram

SABIT DISK
HDD 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD

İŞLETİM SİSTEMİ
Microsoft Windows 7 Home Premium Tr / İng.(64-Bit)

OPTİK SÜRÜCÜ
Optik Sürücü DVD-RW Double Layer
Düşünen arkadaşlar beni arayabilir
0532 460 35 14
Güzel cihaz alanada satanada hayırlı olsun...
Özellikleri çok iyi , alınabilir.

Hayırlı satışlar :tamam:
(10-16-2011, 07:43 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Özellikleri çok iyi , alınabilir.

Hayırlı satışlar :tamam:

Sen yatsana ne geziniyorsun yarın iş yokmu bak Onur, Veysel abi ve Erdem oturuyorlarmış sen kaçmışın :P
(10-16-2011, 07:45 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sen yatsana ne geziniyorsun yarın iş yokmu bak Onur, Veysel abi ve Erdem oturuyorlarmış sen kaçmışın :P

Ben düğündeydim eve yeni geldim. Düğünde yine güzel kızlar vardı :]
(10-16-2011, 07:50 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(10-16-2011, 07:45 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sen yatsana ne geziniyorsun yarın iş yokmu bak Onur, Veysel abi ve Erdem oturuyorlarmış sen kaçmışın :P

Ben düğündeydim eve yeni geldim. Düğünde yine güzel kızlar vardı :]

Emrullah dostum kesin gelecek yıl buralara geliyoruz ben buradakileri anlatsam neler olur bilmem :P
(10-16-2011, 07:52 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emrullah dostum kesin gelecek yıl buralara geliyoruz ben buradakileri anlatsam neler olur bilmem :P

Konuyu dağıtmayalım delimurat dağıtmasın bizi :]
ühüü ühüüü satılık notebook.

(10-16-2011, 08:00 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(10-16-2011, 07:52 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emrullah dostum kesin gelecek yıl buralara geliyoruz ben buradakileri anlatsam neler olur bilmem :P

Konuyu dağıtmayalım delimurat dağıtmasın bizi :]
ühüü ühüüü satılık notebook.

Evet konu dağılmasın,

GEL GEL SATILIK NOTEBOOK VAR...
özellikler harika.. performans isteyenlere birebir.. :tamam:
karta taksit mevcutmu acaba slip çeksek :)))) benim bu aralar bir laptop a ihtiyacım var fakat bu fiyat beni aşar hayırlı satışlar murat eğer satamazsan helalimde 1000 tl çalışır :çiçek:
Sayfa: 1 2