Kızılaya ve Arama Kurtarma Derneği(AKUT)ne de Van için sms ile 5 tl karşılığında bağışta bulunulabiliyor. Sitelerinde detaylı bilgiler var.
duygu bacım merhaba lütfen burayı siyasi şeye dökme
(10-24-2011, 07:47 PM)mevlüt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]duygu bacım merhaba lütfen burayı siyasi şeye dökme
Merhaba.. öncelikle yazdığım sey Van'daki depremle ilgili siyasi hiç birşey yok eğer altta yazanlardan bahsediyorsanız onlarda benim kendi düşüncem konuyla alakası yok siyasetten anlamam konuyuda siyasete dökme amacım yoktu :S
Bende siyasi birşey görmedim, mevlüt karıştırmış mesajları heralde.
(10-24-2011, 09:01 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende siyasi birşey görmedim, mevlüt karıştırmış mesajları heralde.
Sanırım öyle olmuş..(:
Mevlütcüm, Duygu yardım mesajı atmış. Bunda birşey yok.
Yanlış anlamışsın sanırım.
Böyle günlerde siyasetmiş başka birşeymiş durumları olmaz. Beraberlik kardeşlik amaç olan.
mesaja birşey dememişim abim
Bende herhangi bir siyasi birşey göremedim imzalarda herkesin kendi hür özgür düşüncesidir kimse kimseyi ilgilendirmez....Bazı arkadaşlarımızında yazdıgı şeylere kimse bişe demiyor, çünkü herkesin özgür düşüncesi bizi ilgilendirmez.Bununda siyasi hiç bir yönü yoktur yüce önderimiz ATATÜRK ümüzün kurdugu ülkede onun sözlerini degilde başkasınımı yazıcaz ?