Off ya çok feci bir kaza, Emrullah ucuz atlatmışsın. Diğer aracada yazık olmuş adamın ekmek parası gitmiş.
(10-26-2011, 08:58 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Off ya çok feci bir kaza, Emrullah ucuz atlatmışsın. Diğer aracada yazık olmuş adamın ekmek parası gitmiş.
Abi dağılmışlar resmen yaaa 4 ay oldu baksana :] :P
Daha 4 ay ne ki bu kış yatar bu motor Hamit :)
Emrullahında niyeti yok almaya nasıl olsa :)
bence pert kaydı çıkmalıydı..
valla ben motoru gördüm daha 2 ay çıkmaz o motor tamir işi fazla :]
perte çıkar bu..
sat artık şunu ...
Özlettirdin motorumu :.(
Ufacık grenaj çatlağından dolayı perte çıkarma niyetim oldu ama, karşı tarafın hasarı daha fazla adama saygısızlık etmek istemedim:]
Az kaldı arkadaşlar orada çatlak olunca sürmek istemiyorum, kıl huylu olduğum içinde motor serviste yatıyor.
Sakarya'ya gelirken bu haldeydi motor, gözüm ve aklım orada olduğundan sürüşten zevk alamadım.
(10-26-2011, 01:09 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Özlettirdin motorumu :.(
Ufacık grenaj çatlağından dolayı perte çıkarma niyetim oldu ama, karşı tarafın hasarı daha fazla adama saygısızlık etmek istemedim:]
Az kaldı arkadaşlar orada çatlak olunca sürmek istemiyorum, kıl huylu olduğum içinde motor serviste yatıyor.
Sakarya'ya gelirken bu haldeydi motor, gözüm ve aklım orada olduğundan sürüşten zevk alamadım.
Yaaa çok büyüttün bence yaptırmana bile gerek yoktu :delü:
(10-26-2011, 01:36 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yaaa çok büyüttün bence yaptırmana bile gerek yoktu :delü:
Bursa günlerini unutmadım :] motora soğuk davrandığınıda hatırlıyor gibiyim.