RE: Güvenli Sürüş Eğitimi (GMK) -
VeYSeL - 04-06-2011
Arkadaşlar..
Eğitime katılamayıp izlemek isteyen arkadaşlarda et v.b. mangal malzemelerini alıp alana gelebilir..:tamam:
sipsivri - 04-09-2011
Başkan,programda bir değişiklik yok di mi,geliyoruz bak yarın mangalımızı,etimizi,içkimizi alıp sizi seyretmeye
emomen - 04-09-2011
Haydi bütün eller havaya :alkış:
Engin abi şuan bir değişiklik yok yarın eğitimdeyiz inşallah.
Veysel başkan konuyu toparlar heralde birazdan, yarın sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız:çiçek:
VeYSeL - 04-09-2011
Arkadaşlar,
Son dakikaya kadar herhangi bir haber vermek istemedim ancak sizden gelen istekler ve olumsuz hava koşulları yüzünden Murat hocamız ile de görüşüp eğitimi ilerleyen haftalara erleme kararı aldık..
Bu karar kişisel olmayıp hepimizin Güvenli Sürüş Eğitimini Zevkle, Güvenle ve Neşeli bir şekilde yapabilmesi için alınmıştır.
İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederim.
Konu ile ilgili gelişmeleri ÇARŞAMBA günü duyuracağım.
Yinede yarın isteyen arkadaşlarla saat 12:00 gibi mangal organizasyonu yapabiliriz.. :tamam:
sipsivri - 04-09-2011
Vayyy,GMK Tatsumo çıktı.
Nolacaktı ya iki damla yağmurdan,hem daha iyi olurdu ıslak zeminde sürüş tekniklerini öğrenirdiniz :utan:
VeYSeL - 04-09-2011
abi benden ötürü değil be yaaa :]
SEYFO - 04-09-2011
tüh o kadarda hazırlanmıştık...!!!
MehmetK - 04-09-2011
Yerinde bir karar. Destekliyorum.
Motosiklet keyif işi. Neden egitimi de keyifli olmazın.
Egitim hakkımız baki.
Yarın hava soğuk ve yağışlı olacak.
Hem mangallar da yağmurda sorun yapar degilmi.
Cihan - 04-09-2011
Ben bu gece nöbetçiyim. Doğrusu sevinmedim değil. Yorgun ve uykusuz motosiklet kullanmakta güvenli olmayacaktı benim için. Hayırlısı diyelim. Şu an Beylikbağında iyi yağmur yağıyor. Hava rahatlasada yarın gezsek bari. Mangalda olur başkan. Benim 35Km uzakta olduğumu hesap edip lütfen programları acık önceden haber verin.
VeYSeL - 04-09-2011
(04-09-2011, 06:29 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bu gece nöbetçiyim. Doğrusu sevinmedim değil. Yorgun ve uykusuz motosiklet kullanmakta güvenli olmayacaktı benim için. Hayırlısı diyelim. Şu an Beylikbağında iyi yağmur yağıyor. Hava rahatlasada yarın gezsek bari. Mangalda olur başkan. Benim 35Km uzakta olduğumu hesap edip lütfen programları acık önceden haber verin.
saat 12 gibi haberleşelim abi :]