Gebze Motosiklet Kulübü Forumları
Yaşlılar ve Gençler - Yazdırılabilir Sürüm

+- Gebze Motosiklet Kulübü Forumları (https://gebzemoto.com/forum)
+-- Forum: GMK Kafe (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Sohbet & Muhabbet (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Forum: Genel Muhabbet (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Konu: Yaşlılar ve Gençler (/showthread.php?tid=1097)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Yaşlılar ve Gençler - Cihan - 12-21-2011

Tam bilemiyorum fakat belkide forumun en yaşlısı benim. 1961 Temmuz doğum, yani 50 bitmiş 51'den ay almaya başlamışım. Bu sene sonu taze bir Bağ-Kur emeklisi oluyorum. Düşüncem o ki grupta aşırı uyumsuzluk yaratacak kadar yaş farkımız kendini belli etmiyor. Benim yaşlarda bir erkek hala dinç güçlü kuvvetli olduğunu gösterme çabası içine girebilir. Tabi bu kişilik meselesi ve değişebilir. Kendi yaşıtlarım arasında daha sıkıntısız ve mücadeleden uzak olduğum ve sürdüğüm gerçek. Siz geçler arasında ise mücadele demeyelimde "daha bende de iş var" gibisinden normalden fazla performans gösterdiğim ve zorladığım oluyor kendimi. Yada size ayak uydurmak için veya temponuzu düşürmemek için. Yaşımı göz önüne aldığımda sürerken fazladan risk aldığım doğru. Buda olumsuz benim için. Mesela gereksiz hızlı gidiyorum yada tek başıma asla girmeyeceğim kötü yollara girip risk alıyorum. Kaza yapsam bir yerim kırılsa iyileşme süreci ve işimdeki özel konumum gereği olumsuzlukları düşünmek bile istemiyorum. Kısaca sizlerle sürerken fazladan riske giriyorum.

Özel anlar sohbetler ile ilgili ben bir sıkıntı yaşamıyorum. Sohbete çok katılamamayı doğal karşılıyorum. 20-25 sene fark var aramızda. Biz bir motosiklet kulübüyüz ve tabi konular belli fakat ben farklı şeylerden de bahsetmek isterdim. Yani şimdi sizin kafalarda motosikletler ve karşı cins var doğal olarak. Fakat ben geriye dönüp baktığımda ki aynı şeyleri bende yaptım, keşke daha fazla felsefe, sosyoloji, bilim okuyup tartışıp sohbet etseymişim diyorum. Yani bir uzun dönem resmen fotosentez yaparak geçmiş hayatımda. Anca 40 yaşlarımda "nereden geldik nereye gidiyoruz varlığın anlamı ne" gibi evrensel insan sıkıntılarına cevaplarım oldu ve bunları hazmedebildim. Özetle 25 sene ileride olduğum için şimdi ben sizin güncel muhabbetlerinize çok katılamıyorum ama yinede arasıra çocuklaşıyorum.

Düşmeler kazalar, kim hızlı kim kimi geçer falan gibi konularda yaş ile ilgili sataşmalara çok alınmıyorum çünkü siz gençlerde aranızda aynı konularda itişip kakışıyorsunuz. Biriniz yeni hızlı bir makine alıyor bakıyorsun adam karakter değiştiriyor. Yani kim daha iyi yada hızlı olayında makineler son sözü söylüyor bazen. Dahası grup içinde bu tehlikeli ve olmamalı. Birbirimizi taciz etmemeliyiz, insanız ve gaza gelmemiz an meselesi. Hele hele bir yarışçının bir çopur yada endurocuya gelip sana bilmem kaç basarım vs. gibi konuşması ne kadar anlamlı.

Kıskançlık olayına girersek. Grupta daha çok ilişkide olduğum gençlerle ilgili yazacağım mecburen diğer kardeşleri çok tanımıyorum.

Veysel, uzun boy ve bacaklarını kıskanıyorum büyük ve yüksek motorlar için bana lazım.
Hamit, motorun hızlı ve hızlı sürücüsün kıskanıyorum.
Erdem, bende gençken senin gibi yakışıklıydım, kıskanıyorum.
Emrullah, fizik kondüsyon, yaşının dinamizmi, 125 lik yakışıklı makinen, dengeli kişiliğin, kıskançlık sebebim.
Onur, ve Barış yeni evlendiniz sizi kıskanmıyor sadece acıyorum.
Seyfullah, inan çok düşündüm ama kıskanacağım bir şey bulamadım.

Ya beyler yazarken düşündümde bunca problem yaşıyorsam niye sizinleyim ben?

RE: Yaşlılar ve Gençler - SEYFO - 12-21-2011

Sorunun cevabı , bir üzerindeki satırda gizli.

RE: Yaşlılar ve Gençler - ismail 60 - 12-21-2011

(12-21-2011, 04:38 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Sorunun cevabı , bir üzerindeki satırda gizli.

evet seyfo sana katılıyorum. günler dururken cihan hocam ay almaya başlamış.:alkış:

RE: Yaşlılar ve Gençler - SEYFO - 12-21-2011

( aslında 50 bitmiş 60 tan yıl almaya başlamış abi : ))))

Ama sorunun cevabı bu değil . sorunun bir üzerindeki satırda gizli ( en alttan ikinci)

RE: Yaşlılar ve Gençler - GsrEra - 12-21-2011

Cihan abi, kız olsan agzını opeyım dıcem ama yanaklarından opuyorum. Bunların hepsının gun ıcındekı yasam kosusturmasından 2 dakıka da olsa sıyrılıp kafamızı dagıtmak adına yapmıs oldugumuz bır muhabbetten ıbaret oldugunu soylemeye gerek bıle yok tabı.
Yoksa hepımız ne bırbırımızı tehlıkeye sokarız ne de tehlıke ıcınde bırakıp gıderız.
Bızı sevdıgın ıcın, cekılmez olsakta bırakıp gıdemıyosun.

Bırde genclık fotolarını ılk bulusmada beklıyorum.

RE: Yaşlılar ve Gençler - mevlüt - 12-21-2011

ne yaşlısı siz bakmayın onlara şimdi bişey yazardım da ortam müsaytit değildir.D:D

RE: Yaşlılar ve Gençler - GsrEra - 12-21-2011

musaıt bı zamanda basbasayken soylersın Mevlutcum. Icınde kalmasın:tamam:

RE: Yaşlılar ve Gençler - VeYSeL - 12-21-2011

Cihan abi üniversite yıllarında ki fotoğraflarını bende çok merak ettim doğrusu :tamam:

RE: Yaşlılar ve Gençler - onur - 12-22-2011

Cihan abi ağzına sağlık. :kalp::kalp:

bize karşı olan hislerin için bil mukavele demekten kendimi alamıyorum. :]:P Ama 50 be abi çok fazla :P:P:P

RE: Yaşlılar ve Gençler - Barış - 12-22-2011

Cihan abi ellerine sağlık sabah sabah beni ağlattın:.( benim için düşündüklerin pek hoşuma gitmesede senin bizim için aldığın riskler hafifletici neden olarak sayılabilir seni tanımak ve aramızda olman güzel ihtiyar.:çiçek: