RE: aprilla capo 1000cc. satılık arkadaşlar... -
VeYSeL - 01-26-2012
Hayırlı olsun şimdiden Kadir..
Alınası bir motor.. Dosta gider inşallah.. :tamam:
kadir - 01-26-2012
mümincim rüya kurmaya... Devam nasıl olsa bedava :)
başkan zaten onun için ilk burda yayınladım tanıdık birisi alsın gürültüsü dinleyelim istiyorum bide klüpte kalsın.
Cvp: RE: aprilla capo 1000cc. satılık arkadaşlar... -
SEYFO - 01-26-2012
(01-26-2012, 10:23 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alınası bir motor.. Dosta gider inşallah.. :tamam:
başkan dediğin objektif olur... dürüst olur....
emomen - 01-26-2012
Müminim gaza gelme sen boşver, ne yapıcaksın kocaman sukutırı :]
kadir - 01-26-2012
emo senin boyun ve kilon yetmiyoo zaten laf etme boşa.
emomen - 01-27-2012
(01-26-2012, 10:48 PM)kadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emo senin boyun ve kilon yetmiyoo zaten laf etme boşa.
abi bu iş boy ve kiloyla olmuyor, aldıracaksın bana bir tane hayabusa :]
Barış - 01-27-2012
Kardeşim alanada satanada hayırlı olsun. Benim makinayı satabilirsem ben talibim CAPO ya fakat ilk önce KLE yi alacak birini bulmam lazım. İkimizde aynı durumdayız fakat kardeşim cbf 150 olsaydı sattığın doğru yere ilan verdin derdim fakat bizim kulubün bir cc fobisi var o yüzden boşuna ümitlenmeyelim satmak için gel biz paşa paşa binelim makinalara
kadir - 01-27-2012
emo sen al sonra üzerine devrilsin altında kal emi :) senin canavar 125cc yeter sana :D bide bizim depolar öyle 3-5 litre degil :P
barışcım sen durumu az çok biliyorsun geçen günde bi olay olmuştu anlattım sana çok kafama takılırsa alırım diger makinayıı benimkinide sana veririm nezaman senin makinayı satarsan ödeşiriz ozaman... ama bak benim parça sonun var :P servis sorunun var yakıt sorunu var herkes öyle diyoo yaa yakma kendini....
Barış - 01-27-2012
(01-27-2012, 09:36 AM)kadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
barışcım sen durumu az çok biliyorsun geçen günde bi olay olmuştu anlattım sana çok kafama takılırsa alırım diger makinayıı benimkinide sana veririm nezaman senin makinayı satarsan ödeşiriz ozaman... ama bak benim parça sonun var :P servis sorunun var yakıt sorunu var herkes öyle diyoo yaa yakma kendini....
bakalım kardeşim durumlar ne gösterecek...
MehmetK - 01-27-2012
Kadir, şimdiden hayırlı olsun.
Dilerim, tez zamanda satarsın ve istediğini alırsın.
Lakin, dışarıda kar yağışı devam ederken biraz zorlanabilirsin.
En iyisi, karın yağdığı günleri, senin o bir aylık sürene ilave et.