RE: EVDE MİSİNİZ, GELELİM Mİ? -
Barış - 04-30-2012
yok abi sefa bu hafta motoru bozmuş gelemiyormuş :P:P:P:P
metin abi seni şu hesap olayından sonra buralarda birkez daha görmek güzel olur.:çiçek:
MetinKeleş - 04-30-2012
(04-30-2012, 02:15 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Süt dedin mi akan sular durur (gözünü sevdiğim) , kımız içiyoruz biz marka falan takılmayız
ya da ev usulü boğma da olabilir :]
biz sizin o içtiklerinizi damla diye kulağımıza damlatıyoruz murat kardeşim. geçen cihan abiden istedik ama bizim kulaklara yeter miktarda değildi :P
bu ara "oturun oturduğunuz yerde" diye oy kullananı da yakinen tanıyorum, özel olarak göreceğiz kendisini. ismi lazım değil baş harfi SEYFULLAH olarak tahmin ettim :]
(04-30-2012, 02:21 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok abi sefa bu hafta motoru bozmuş gelemiyormuş :P:P:P:P
metin abi seni şu hesap olayından sonra buralarda birkez daha görmek güzel olur.:çiçek:
yok barış kardeşim bu sefer hesap ödemiyeceğim, tatlı getireceğim; böylesi daha ucuza malolacak benim için :]
Cihan - 04-30-2012
Arkadaşlar tekrar bakın ve düşünün. Ya bizde böyle evrimleşirsek
DOKTOR BU NE?
Barış - 04-30-2012
valla yazık olmuş civa gibi delikanlıya :kötü::kötü::kötü:
MuratD - 04-30-2012
(04-30-2012, 02:22 PM)metin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04-30-2012, 02:15 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Süt dedin mi akan sular durur (gözünü sevdiğim) , kımız içiyoruz biz marka falan takılmayız
ya da ev usulü boğma da olabilir :]
biz sizin o içtiklerinizi damla diye kulağımıza damlatıyoruz murat kardeşim. geçen cihan abiden istedik ama bizim kulaklara yeter miktarda değildi :P
bu ara "oturun oturduğunuz yerde" diye oy kullananı da yakinen tanıyorum, özel olarak göreceğiz kendisini. ismi lazım değil baş harfi SEYFULLAH olarak tahmin ettim :]
(04-30-2012, 02:21 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok abi sefa bu hafta motoru bozmuş gelemiyormuş :P:P:P:P
yok barış kardeşim bu sefer hesap ödemiyeceğim, tatlı getireceğim; böylesi daha ucuza malolacak benim için :]
damla olsun da ona da razıyız abicim , beraber olsun yeter ki..
tatlıları unutmayalım yalnız ayıp olur Klübümüze o bakımdan yani :]:]
(04-30-2012, 02:40 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar tekrar bakın ve düşünün. Ya bizde böyle evrimleşirsek
DOKTOR BU NE?

Hey maşallah kim bu delikanlı...:P
MetinKeleş - 04-30-2012
(04-30-2012, 02:40 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar tekrar bakın ve düşünün. Ya bizde böyle evrimleşirsek
DOKTOR BU NE?

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha:
soldakinde rötuş var sağdakinde yok. harika olmuşum yav. ellerine sağlık cihan hocam. :] :] :]
(04-30-2012, 03:54 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hey maşallah kim bu delikanlı...:P
he vallah, birlikte zehiri şerbet eyleyenlere selam olsun :çiçek:
MehmetK - 04-30-2012
Soru :
Yukarıda yer alan 2 resim arasındaki 70 farkı bulun?
Yada siz en iyisi 7 benzerliği bulun ?? (o da yeter)
MetinKeleş - 04-30-2012
(04-30-2012, 08:03 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soru :
Yukarıda yer alan 2 resim arasındaki 70 farkı bulun?
Yada siz en iyisi 7 benzerliği bulun ?? (o da yeter)
sende mi mehmet hocam ya? ben bir b.k çukuru bulmaya gideyim en iyisi :]
ilk sorunun cevabı: 70 değil 1 fark var; sağdaki daha karizmatik :P
ikinci sorunun cevabı: 1-kaş, 2-göz, 3-kulak memesi, 4-burun, 5-dişler, 6-şirinlik 7-mütevazilik :]
Cihan - 05-01-2012
Bir adam ve o işaret!!!
Sadakat ve kabul törenleri
Silahlar üzerine yeminler
Gizli ayinler ve garip törenler
Çok daha garip ilişkiler
Ve daha garip anlaşılmaz hareketler
Veee.. çaresiz bir kadın
VeYSeL - 05-01-2012
(05-01-2012, 08:25 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir adam ve o işaret!!!

Sadakat ve kabul törenleri

Silahlar üzerine yeminler

Gizli ayinler ve garip törenler

Çok daha garip ilişkiler

Ve daha garip anlaşılmaz hareketler

Veee.. çaresiz bir kadın

:O
az sonra...