RE: SEYFO'DAN SATILIK MOTOR(LAR) -
MetinKeleş - 09-05-2012
(09-05-2012, 01:07 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaş, bu hepimize ders olsun.
Nereyi imzaladığımıza, kime vekalet verdiğimize çok dikkat edelim.
Seyfo, geçmiş olsun :çiçek:
bence ders olacak konu "kimsenin malını kendisinden habersiz satışa çıkartmayın" olmalı. önce o benim gözlüğümü sattı :]
SEYFO - 09-05-2012
buradan almış olduğum en büyük ders ;
Çevremde ne kadar leşci , ölücü , fırsatcı adam olduğudur...
Dostu düşmanı öğrendimde şu haini çözemedim.... vekaleti kendim imzalayıp teslim ettim de o ruhsatı kim sızdırdı bi bulsam ...!!
Cihan - 09-05-2012
Seyfo 160tl. Masraf ettim. Son fiyatım 9.160tl.dir.
MetinKeleş - 09-06-2012
ajanlarımızı asla ele vermeyiz; bu tarafımıza olan güveni sarsar. ve ajanlarımız bilirler ki, yakalandıklarında tek başınadırlar. kimse kimseyi ele vermez. ben de vermem, onlar da vermez. versem inkar ederler. kural bu :]
tek başınasın seyfoooo. donuna kadar alcaaaz senin :P
(la böle ajan majan yazışıp durios, süzgeçe takılıp çekilmeyelim metruk yerlere?...)
VeYSeL - 09-06-2012
(09-06-2012, 03:42 PM)metin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ajanlarımızı asla ele vermeyiz; bu tarafımıza olan güveni sarsar. ve ajanlarımız bilirler ki, yakalandıklarında tek başınadırlar. kimse kimseyi ele vermez. ben de vermem, onlar da vermez. versem inkar ederler. kural bu :]
tek başınasın seyfoooo. donuna kadar alcaaaz senin :P
(la böle ajan majan yazışıp durios, süzgeçe takılıp çekilmeyelim metruk yerlere?...)
Herkes ajan olabilir :O
SEYFO - 09-07-2012
Abi şu sattığın dragstarımın satış sözleşmesini göndersende sigorta paramı bari kurtarabilsem...
paraları Batumda tükettim Yalovaya harçlığım yok...
SEYFO - 10-22-2012
Arkadaşlar , Metin Abi Mersine gitti...Hazır piyasada yokken şu sakladığım motorları çıkarttım ve bayram üzeri kampanya yapmaya karar verdim ;
Sahibinden satılık ; Aprilia 125 kros (2T)
Sahibinden satılık ; Kanuni Deer 151 (4500km)
tanesi 3 bin olup ikisi birden 5 bine...
Barış - 10-22-2012
bir alana bir bedava gibi olmuş :) hayırlı satışlar
BayramTOPAL - 10-22-2012
KROSUN RESİMLERİNİ KOYARMISIN SEYFO.. BİR ARKADAŞIM VARDI İKİ ZAMANLI ARAYAN ONA GÖSTEREYİM..
SEYFO - 10-22-2012
koyarım yakında ..iki üç aydır çalıştırmıyom..bi ara çıkartıp bakım yapıcam
fotoğrafa gerek yok biara toplantıya getiririm görür..