Cvp: Özlem Güneş Tunalı Doğum Günü -
Barış - 02-15-2013
(02-15-2013, 01:44 PM)dopamin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (02-15-2013, 12:31 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili eşim,hayat arkadaşım,kankam,herşeyim,dostum,aşkım,sevgilim ve tabiki vazgeçilmez tek artçım doğum günün kutlu mutlu ve benimle olsun.nice senelere beraber..hep benimle kal..sonsuza kadar..Seni Seviyorum..
artçısız seyahatlere hasret bırakacağım seni...
:):):):):):)özlem valla yarıldım gülmekten allah azınızın tadını hiç bozmasın
RE: Özlem Güneş Tunalı Doğum Günü -
Cihan - 02-15-2013
Dopamin, kızım evladım bak çocuk güzel dil dökmüş, yap şu motoru Seçonun üzerine yada bir motor al çocuğa.
MuratD - 02-15-2013
Seçoo görüşürüz kardeşim kendine iyi bakasın :bye::bye:
Cvp: RE: Özlem Güneş Tunalı Doğum Günü -
Seckin Tunali - 02-15-2013
(02-15-2013, 02:23 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dopamin, kızım evladım bak çocuk güzel dil dökmüş, yap şu motoru Seçonun üzerine yada bir motor al çocuğa.
abi motoru ben istiyerek kendi üstüme almadım yakıt fişlerini gider olarak göstermek için..
ENGİN - 02-15-2013
nice senelere sevdiklerinle beraber
dopamin - 02-15-2013
Ama Cihan abi, söyledim motoru alırken, bak aşkım yapma etme, git al evraklarını sağdan soldan dedim, birkaç saatini alır dedim, eşin de olsa el kızıdır, güvenme, alır motoru altından dedim dinlemedi. Yook hemen ruhsatı alalım, Yalova festivaline yetişelim diye benim her daim eczanede hazır bulunan dosyalanmış haldeki evraklarımı aldı. Benim de işime geldi. Şimdi ben olmadan Yunanistan bile almıyor kocamı :).
Cvp: Özlem Güneş Tunalı Doğum Günü -
gamzegunes - 02-15-2013
ablaların en bitanesi, en şahanesi, iyi ki doğurmuş seni anneciğin =) hep mutlu olasın :çiçek:
bismarck - 02-15-2013
doğum günün kutlu olsun nice senelere :alkış:
Ozgur.Baydar - 02-15-2013
Nice saglik huzur dolu coluklu cocuklu yillara:)
MetinKeleş - 02-16-2013
doğum günün kutlu olsun. sevdiklerin ve sevenlerinle, sağlıklı, mutlu, uzun ve teker üstünde yaşa. taş tekerinize, dizleriniz yere değmesin. sevgi ve selamlarımla...