RE: Satiyorum... :( para icin satiyorum desem yeridir :( -
yusufaltansahin - 01-19-2015
Tesekkurler :) kismetse satilacak bakalim.. olmadi binerim ustune vururum kirbaci vururum kirbaci :)
yolcu02 - 01-19-2015
Hayırlı satışlar
Glt.Özt - 01-20-2015
(01-19-2015, 05:08 PM)yusufaltansahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tesekkurler :) kismetse satilacak bakalim.. olmadi binerim ustune vururum kirbaci vururum kirbaci :)
Hehehe bu sözler tanıdık geliyo bana :]:]
Barış - 01-21-2015
hacı o son arızadan sonra düzelmedi dimi ben sana demiştim randuman vermez diye :]:]:]:]
şaka bir yana hıyırlısı olsun inşallah tez zamanda satılır satılmazsa yakarsın :)
ipekcan - 01-21-2015
(01-21-2015, 06:56 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hacı o son arızadan sonra düzelmedi dimi ben sana demiştim randuman vermez diye :]:]:]:]
şaka bir yana hıyırlısı olsun inşallah tez zamanda satılır satılmazsa yakarsın :)
Geçen hafta ben yaktım bir tane. Herkese tavsiye ederim :) Ateş yavaşladıkça üzerine %100 sentetik yağı odun niyetine vereceksin.
yusufaltansahin - 01-22-2015
(01-21-2015, 06:56 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hacı o son arızadan sonra düzelmedi dimi ben sana demiştim randuman vermez diye :]:]:]:]
Son ariza olarak hangisini baz aldin abi okadar cok olduki. Ohooo ooo :P:P:P:P
ipekcan - 01-23-2015
Ne biçim kullanıyorsunuz bu makinaları?
yusufaltansahin - 01-23-2015
Ne bicim.kullandigimizi bos ver iyi kotu bi sekilde kullaniyoruz. :)
Olupta kullanamamaktan iyidir :) bilirsin :)