RE: Etiket Sticker Hazırlamak -
MuratD - 12-29-2015
(12-29-2015, 02:18 PM)ali kaan küçük Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şuan seri üretime geçtim GMK ÜYE KARTI Talep Listesi olan bütün bilgileri alıp ordaki herkeze düzenledim Yusuf Altan ŞAHİN arkadaşımız istemiyormuş ama ben ona da düzenledim :P
(12-28-2015, 07:51 PM)Alper.Şensöz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Türk Bayrağı ekleme opsiyonu varsa dadından yenmez.
A RH (+)
Teşekkürler.
Abi Türk Bayrağı olayını senin stickerde denedim ama bu yazıcı sadece siyah beyaz resim ekleyince bi tuhaf oldu o yüzden diğer arkadaşlara öyle bişey eklemedim ona başka bir çare ararız :tamam:
Sen o boşluğu bırak, ben damla etiketi kendim yapıştıracağım.
ali kaan küçük - 12-29-2015
(12-29-2015, 03:03 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-29-2015, 02:18 PM)ali kaan küçük Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şuan seri üretime geçtim GMK ÜYE KARTI Talep Listesi olan bütün bilgileri alıp ordaki herkeze düzenledim Yusuf Altan ŞAHİN arkadaşımız istemiyormuş ama ben ona da düzenledim :P
(12-28-2015, 07:51 PM)Alper.Şensöz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Türk Bayrağı ekleme opsiyonu varsa dadından yenmez.
A RH (+)
Teşekkürler.
Abi Türk Bayrağı olayını senin stickerde denedim ama bu yazıcı sadece siyah beyaz resim ekleyince bi tuhaf oldu o yüzden diğer arkadaşlara öyle bişey eklemedim ona başka bir çare ararız :tamam:
Sen o boşluğu bırak, ben damla etiketi kendim yapıştıracağım.
Yan tarafında yeterince boşluk var şuan 37 kişiye bu şekilde sticker çıkarttım 5 sayfa (sayfada 4 adet var ) 185 sticker yapar :) artık bir teşekkürü hak ettim
yusufaltansahin - 12-29-2015
(12-29-2015, 02:18 PM)ali kaan küçük Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şuan seri üretime geçtim GMK ÜYE KARTI Talep Listesi olan bütün bilgileri alıp ordaki herkeze düzenledim Yusuf Altan ŞAHİN arkadaşımız istemiyormuş ama ben ona da düzenledim :P
A RH (+)
Teşekkürler.
İstemediğimi de nerdenn cikardin :)
Gercekten gerekli ve faydali birsey. Ornegide bi turlu gönderemedim :utan:
Eline koluna saglik :))
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsmail.Engin - 12-29-2015
İsmail ENGİN
0 Rh -
05436802645
Bide
Rabia ENGİN
AB Rh +
05436802660
ali kaan küçük - 12-30-2015
Şu an neredeyse bütün klüb'e bu stickerlerden çıkarttım farklı birşey isteyen varsa bugün akşama kadar haber versin toplantıya yetiştireyim, ameliyat olacağım için 2 hafta kadar çalışmayacağım.
belgin - 12-30-2015
Kardesim eşimi de ekleyebilirmiyiZ.
Hazel T. KABASAKAL
B rh +
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muratkan - 12-30-2015
Oğlum Mehmet Kağan için istiyorum
Mehmet Kağan KAN
0 rh+
PRESIDENT - 01-02-2016
Oğuz Başkan B rh +
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel düşünce olmuş düşünenlerin akıllarına sağlık :)
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi