RE: dere geçişleri çok eğlenceli... -
VeYSeL - 05-09-2011
bendeeeeeeeeeee:.(
mevlüt - 05-09-2011
yav ne gerekiyor böyle şeylere anlamamışım ha
MaRaNtZz - 05-10-2011
(05-09-2011, 03:16 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bodoslama dalıyolar Hamit. Sonra takla atanda oluyo motorla alt üst yer değiştirende. YAlnız bi gerçek var onlar olurken mutlaka bi çekim yapan oluyo
İşte bende bundan korkuyorum :]
(05-09-2011, 03:35 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05-09-2011, 02:53 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu kadar derin bir sudan geçerken ne hissetmişlerdir merak ediyorum, birde bu ttür geçişlerde geçmeden önce zenim kontrol ediliyor mu yoksa şans denemesimi yapıyorlar ?
öncesinde mutlaka kontrol edilmeli yoksa çok riskli..
Başkanım risk bir yana ölüm bile getirir gerçekten çok tehlikeli ve delilik, ama bu şartlarda motor kullanmakta delilik zaten :]
MuratS - 05-10-2011
sıcak motor-buz gibi su.. motosiklet nasıl dayanıyor bu ısı farkına anlamıyorum:bilmem:
hava filitresine su kaçmasını saymıyorum bile..
MaRaNtZz - 05-10-2011
(05-10-2011, 06:47 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıcak motor-buz gibi su.. motosiklet nasıl dayanıyor bu ısı farkına anlamıyorum:bilmem:
hava filitresine su kaçmasını saymıyorum bile..
Hava filitresine su kaçması durumunda yatak sarması gerekmez mi motorun ilginç bir durum, sanırım snorkel gibi bir sistem kullanımıştır :tamam:
emomen - 05-10-2011
bende geçerim ne olmuş yani :P hatta suya batmadan lastikleri suyun yüzeyinde tutarım
VeYSeL - 05-10-2011
özellikle endurolarda hava filitresi sele altında mümkün olduğu kadar yukarıda oluyor.. girdikleri suda sele tamamen su altında kalmadığından hava filitresine su kaçtığını pek sanmıyorum..
MuratS - 05-10-2011
(05-10-2011, 07:48 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: özellikle endurolarda hava filitresi sele altında mümkün olduğu kadar yukarıda oluyor.. girdikleri suda sele tamamen su altında kalmadığından hava filitresine su kaçtığını pek sanmıyorum..
aslında baya bi su kaçırıyorlar motorun egzost ve hava filitresine buyrun bakalım :]
http://vimeo.com/9666025
VeYSeL - 05-10-2011
bu yatırmış ama belli.. :hö:
VeYSeL - 05-10-2011
buda benden olsun..
bir ara motorun arkası çukura geliyor egzostlar suya giriyor ama sele kısmına kadar su gelmediği için sorunsuz devam edebiliyor..
http://www.youtube.com/watch?v=t9YsikBfnIc