Tatil planları - Yazdırılabilir Sürüm
+- Gebze Motosiklet Kulübü Forumları (
https://gebzemoto.com/forum)
+-- Forum: GMK Kafe (
https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Sohbet & Muhabbet (
https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Forum: Genel Muhabbet (
https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Konu: Tatil planları (
/showthread.php?tid=2447)
Cvp: RE: Tatil planları -
Cihan - 06-14-2013
(06-14-2013, 08:37 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bi çimentocu, bi yazılımcı bir eczacı bir gün erdek de buluşmuş :alkol:
Motoru olmayan ama hala bunu idrak edememiş kendini mekanik bakımcı olarak gören ama aslında satınalmacı olan arkadaşları ve hala motorsuz olduğu için utanıp toplantılara gelmeyen elektro piliç uzmanı yönetici de bunlara katılmış.
(gerisini siz tamamlayın :utan: )
Başkan bu piliççi aynı zamanda kel mi? Çıkaramadımda
VeYSeL - 06-14-2013
(06-14-2013, 09:01 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (06-14-2013, 08:37 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bi çimentocu, bi yazılımcı bir eczacı bir gün erdek de buluşmuş :alkol:
Motoru olmayan ama hala bunu idrak edememiş kendini mekanik bakımcı olarak gören ama aslında satınalmacı olan arkadaşları ve hala motorsuz olduğu için utanıp toplantılara gelmeyen elektro piliç uzmanı yönetici de bunlara katılmış.
(gerisini siz tamamlayın :utan: )
Başkan bu piliççi aynı zamanda kel mi? Çıkaramadımda
deşifre etmeyeyim şimdi :bandana:
RE: Tatil planları -
MetinKeleş - 06-14-2013
gardaşlıklar, bu DİRENGEZİ olayı beni bütün diğer işerden kopardı. sitemize bile giremedim uzun süredir. trene bindiğimize göre, demirden korktuğumuzdan değil yani sessizliğimiz. istediğiniz zaman gelebilirsiniz erdeğe, bize. :)
VeYSeL - 06-14-2013
#DirenMetinAbi :]
Cihan - 06-14-2013
Diren Metin abi
HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Cvp: Tatil planları -
ASV - 06-14-2013
Bende Erdem abilerle takılcam. Malüm benim yanımda hızlı motorcular olması lazım:]:]:]:]:]:uç::uç:
Bu arada Erdek'te kıyafetsiz falan kalmayın diye bende geliyorum. Bi tekstilci şart:tamam::P
Tatilimde motorumla uzun yola çıkıp bi foto albüm hazırlıcam valla kafaya koydum. Herkes görsün motorumla nerelere gidebileceğimi:hoba: haha:D:D
Xgenon - 06-14-2013
(06-14-2013, 08:15 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (06-14-2013, 08:10 AM)Xgenon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ağustos sonu Antalya-Manavgat-Alanya-Anamur-Taşucu-Silifke-Mersin :] tabiki arabayla, henüz motorize olamadık :P
o yollar arabayla çekilmez Bilal.. gel sana motör alalım :pilot::mutlumotorcu:
A2'yi henüz alamadık ama elimde PPL var (private pilot licence), tek motorlu uçak bulmak kaldı geriye :P buarada gelecek ay uçuşum var yeşilköy civarında olan ve istanbulu havadan görmek isteyen varsa buyursun :]
VeYSeL - 06-14-2013
(06-14-2013, 10:29 AM)ASV Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bende erdem abilerle takılcam malüm benim yanımda hızlı motorcular olması lazım:]:]:]:]:]:uç::uç:
bu arada erdekte kıyafetsiz falan kalmayın diye bende geliyorum bi tekstilci şart:tamam::P
tatilimde motorumla uzun yola çıkıp bi foto albüm hazırlıcam valla kafaya koydum herkes görsün motorumla nerelere gidebileceğimi:hoba: haha:D:D
sabırsızlıkla bekliyorum raporunu Ali Sadri :tamam:
(06-14-2013, 10:35 AM)Xgenon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (06-14-2013, 08:15 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (06-14-2013, 08:10 AM)Xgenon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ağustos sonu Antalya-Manavgat-Alanya-Anamur-Taşucu-Silifke-Mersin :] tabiki arabayla, henüz motorize olamadık :P
o yollar arabayla çekilmez Bilal.. gel sana motör alalım :pilot::mutlumotorcu:
A2'yi henüz alamadık ama elimde PPL var (private pilot licence), tek motorlu uçak bulmak kaldı geriye :P buarada gelecek ay uçuşum var yeşilköy civarında olan ve istanbulu havadan görmek isteyen varsa buyursun :]
yemezler Bilal.. :]
aslında fotoğraf çekmek için gelebilirim neden olmasın :tamam:
Seckin Tunali - 06-14-2013
Ramazan ayında Ege turu yapıcaz tam tarih belli değil...sonra bende Erdek yolcusuyum :)
onur - 06-14-2013
(06-14-2013, 10:29 AM)ASV Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bende erdem abilerle takılcam malüm benim yanımda hızlı motorcular olması lazım:]:]:]:]:]:uç::uç:
bu arada erdekte kıyafetsiz falan kalmayın diye bende geliyorum bi tekstilci şart:tamam::P
tatilimde motorumla uzun yola çıkıp bi foto albüm hazırlıcam valla kafaya koydum herkes görsün motorumla nerelere gidebileceğimi:hoba: haha:D:D
Yanına giderken yedek hava filtresi almayı unutma. Bursa'dan gelirken yağmurda kullanmıştım scooterımı ve hava filtresine su kaçmış. Islanıncada yaklaşık 40 km hızla gelmek zorunda kalmıştım. Bursa'dan 4 saat sürmüştü :]:P