Gebze Motosiklet Kulübü Forumları
Bugün E-5'de Tek teker videosu çekelim dedik :) - Yazdırılabilir Sürüm

+- Gebze Motosiklet Kulübü Forumları (https://gebzemoto.com/forum)
+-- Forum: GMK Kafe (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Sohbet & Muhabbet (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Forum: Moto Kafe (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+---- Konu: Bugün E-5'de Tek teker videosu çekelim dedik :) (/showthread.php?tid=2473)

Sayfalar: 1 2 3 4 5

Cvp: RE: Bugün E-5'de Tek teker videosu çekelim dedik :) - VeYSeL - 06-24-2013

(06-24-2013, 10:19 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hah abi sağolasın bende bu yazımı arıyordum :kalp: konuyu daha önce taşıdık foruma ve size tepkimi belirttim.
Video yorumumun neresinde "bakın gençler işte böyle motor sürülür böyle sürmezseniz motorcu olmazsınız, çıkın e-5 te böyle gazlayın dedim.?

Seviyoz seni abi Murat abi :çiçek: :kalp:

Biliyoruz.. yaşlandın, yapamıyorsun için gidiyor :]

RE: Bugün E-5'de Tek teker videosu çekelim dedik :) - onur - 06-24-2013

pis makasçı magandalar. :P

Cvp: RE: Bugün E-5'de Tek teker videosu çekelim dedik :) - MuratS - 06-24-2013

(06-24-2013, 10:23 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-24-2013, 10:19 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hah abi sağolasın bende bu yazımı arıyordum :kalp: konuyu daha önce taşıdık foruma ve size tepkimi belirttim.
Video yorumumun neresinde "bakın gençler işte böyle motor sürülür böyle sürmezseniz motorcu olmazsınız, çıkın e-5 te böyle gazlayın dedim.?

Seviyoz seni abi Murat abi :çiçek: :kalp:

Biliyoruz.. yaşlandın, yapamıyorsun için gidiyor :]

aha Veysel yakaladı beni.ivett :kalp:

Cvp: RE: Bugün E-5'de Tek teker videosu çekelim dedik :) - Cihan - 06-24-2013

Tamam senin bu konuda tepkin ve düşünceni biliyoruz bu yüzden eski yorumunu buldum. Fakat diyorumki niye şimdi bu teker videosuna aynı şekilde yorum yapmadın.

Alıntı:Süper... kimse alınmasın işte asıl bu iş Güven,Özveri,Tecrübe ister...

Yoksa bu ifaden de ne demek istiyorsun? dalgamı geçiyorsun?

(06-24-2013, 10:25 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  pis makasçı magandalar. :P

len Onur varya bittin sen olm.
Bundan sonra benimle geziye çıkma...kamerayı popona dayıcam ve ne varsa burada yayınlayacam görsün millet

Cvp: RE: Bugün E-5'de Tek teker videosu çekelim dedik :) - MuratS - 06-24-2013

(06-24-2013, 10:28 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Tamam senin bu konuda tepkin ve düşünceni biliyoruz bu yüzden eski yorumunu buldum. Fakat diyorumki niye şimdi bu teker videosuna aynı şekilde yorum yapmadın.

abi yordun beni, anlaşamıyoruz , sizin eski Güven,Özveri,Tecrübe yazılarınıza itafen yazmıştım anlatamıyorum sana :kalp:

(06-24-2013, 10:31 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-24-2013, 10:28 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

abi yordun beni, anlaşamıyoruz , sizin eski Güven,Özveri,Tecrübe yazılarınıza itafen yazmıştım anlatamıyorum sana :kalp:

ok. anlaşıldı :çiçek:

RE: Bugün E-5'de Tek teker videosu çekelim dedik :) - onur - 06-24-2013

yakalayabilirsen yayınlarsın abii socooterla tokatlarım ben sizi

(06-24-2013, 10:34 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  yakalayabilirsen yayınlarsın abii socooterla tokatlarım ben sizi

sus artık bu forumda böyle gaza getirmece yorumlar yok

RE: Bugün E-5'de Tek teker videosu çekelim dedik :) - GsrEra - 06-24-2013

Onur sukunu al evine git oyuncaklarının arasına koy evde oynarsın : )

RE: Bugün E-5'de Tek teker videosu çekelim dedik :) - MuratS - 06-24-2013

valla şikayet ederim başkana