RE: dere geçişleri çok eğlenceli... -
doctor - 05-10-2011
(05-10-2011, 08:08 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: buda benden olsun..
bir ara motorun arkası çukura geliyor egzostlar suya giriyor ama sele kısmına kadar su gelmediği için sorunsuz devam edebiliyor..
http://www.youtube.com/watch?v=t9YsikBfnIc
Sankim benim büyük sıpaya benziir:]
MehmetK - 05-10-2011
(05-09-2011, 03:16 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bodoslama dalıyolar Hamit. Sonra takla atanda oluyo motorla alt üst yer değiştirende. YAlnız bi gerçek var onlar olurken mutlaka bi çekim yapan oluyo
Genellikle en önde gidenler, bu işin gaza getirilmiş kurbanları olur.
Diğerleri, ilk gidenin durumuna göre pozisyon alır.
İlk gidene genellikle "sonunu düşünen kahraman olamaz" türünden gaz veren şeyler söylenir.
Erdem, kesinlikle haklısın.
Muhakkaka bir çeken oluyor. (dost tayfasından)
Bu arada, Cihan bey, kesinlikle haklısınız. İlk videodaki Afrika Tivin.
Muhteşem makina. Bir ara, suyu kıçtan aldı. Sürüklenmekten zor kurtuldu. Sağa yatırması, bunun yanında hiç birşey.
Yine de, muhteşem makina. Radyatör ve motr bloğu suyun içine tamamen girmiş, kalmış ve halen it gibi gidiyor.
Enduro diyorum da başka birşey demiyorum.
GsrEra - 05-10-2011
Mehmet abi bugün marketin manavında meyve kasalarına bakıyodun:)
Cihan - 05-10-2011
Benim makinede hava emiş kanalları sele seviyesindende yukarıda. Depo altında. Fakat seleye kadar gelecek sudan geçmek delilik yani. Çünkü daha aşağı seviyede bir sürü elektronik zımbırtı var. Bobin, konjektör vs. Hiç tecrüben olmadı fakat sanırım susturucu su içine girerse gaz kesmemek lazım. Sürekli gaz çıkışı su girişini engeller fakat gaz kestiğin anda emiş yapacağından su içeri dolar. Tabi motor çalışırken böyle bir suda devirmeyi düşünmek bile istemiyorum. Devireceğini anladığın an acil stop düğmesine basmak lazım.
VeYSeL - 05-10-2011
(05-10-2011, 08:11 AM)doctor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (05-10-2011, 08:08 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: buda benden olsun..
bir ara motorun arkası çukura geliyor egzostlar suya giriyor ama sele kısmına kadar su gelmediği için sorunsuz devam edebiliyor..
http://www.youtube.com/watch?v=t9YsikBfnIc
Sankim benim büyük sıpaya benziir:]
Evet.. Ama senin sıpa daha yakışıklı :)
(05-10-2011, 08:47 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mehmet abi bugün marketin manavında meyve kasalarına bakıyodun:)
TopCase alamadı bir türlü ya.. sanırım meyve kasası takacak ona bakıyordur :P
(05-10-2011, 09:02 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim makinede hava emiş kanalları sele seviyesindende yukarıda. Depo altında. Fakat seleye kadar gelecek sudan geçmek delilik yani. Çünkü daha aşağı seviyede bir sürü elektronik zımbırtı var. Bobin, konjektör vs. Hiç tecrüben olmadı fakat sanırım susturucu su içine girerse gaz kesmemek lazım. Sürekli gaz çıkışı su girişini engeller fakat gaz kestiğin anda emiş yapacağından su içeri dolar. Tabi motor çalışırken böyle bir suda devirmeyi düşünmek bile istemiyorum. Devireceğini anladığın an acil stop düğmesine basmak lazım.
abi gazı kessen dahi motor rolantide çalıştığından motoru istop etmedikçe egzost kısmından bir sorun olacağını sanmıyorum..
Ama yinede bu kadar büyük su geçişlerini çok zorda kalmadıkça yapılmaması gerektiğini düşünüyorum :utan:
MehmetK - 05-10-2011
(05-10-2011, 08:47 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mehmet abi bugün marketin manavında meyve kasalarına bakıyodun:)
Evet. Adam 20 kasa çilek getirmiş.
Hepsi kan kırmızı. İyice yaklaştım.
Buna rağmen hiç kokmuyordu.
Yeni gelmiş 20 kasa çileğin kokusu metrelerce uzaktan duyulması gerekirken.
Marketten eski kaşar, Haserden de poğça aldım.
İşe gitmeden önce Eski hisar Sakız ağacında denize karşı kahvaltı yaptım.
Takılsaydın bana
GsrEra - 05-10-2011
Bende işyerinde eğitimler var bu ara onlar için Has-Er'e uğramıştım acelem vardı o arada içeri girdin. Bende devam ettim. Çilekleri inceledin biraz evet
MaRaNtZz - 05-10-2011
(05-10-2011, 11:29 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende işyerinde eğitimler var bu ara onlar için Has-Er'e uğramıştım acelem vardı o arada içeri girdin. Bende devam ettim. Çilekleri inceledin biraz evet
İyi bakmışsın bari attımı ağzına bir kaç tane :hahaha:
VeYSeL - 05-10-2011
Bir geçiş daha :]
http://www.youtube.com/watch?v=WiPnkXS25tk
emomen - 05-10-2011
bu nasıl
http://www.youtube.com/watch?v=AnyTjURH-_I&feature=related