Gebze Motosiklet Kulübü Forumları
F650GS 2004 model (SATILDI) - Yazdırılabilir Sürüm

+- Gebze Motosiklet Kulübü Forumları (https://gebzemoto.com/forum)
+-- Forum: GMK Kafe (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Bit Pazarı (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+---- Forum: Satıyorum (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Konu: F650GS 2004 model (SATILDI) (/showthread.php?tid=715)

Sayfalar: 1 2 3 4 5

RE: F650GS 2004 model (SATILDI) - Cihan - 06-30-2011

650GS'in GMK içinde kalması süper. Mehmet bey hayırlı olsun. 1200GS bulmasıda beğenmeside zor motor umarım istediğin gibi birşey olur. Sakın motorsuz kalmayayım diye acele etme hocam, ince ele sık doku ve en iyisini al derim.

RE: F650GS 2004 model (SATILDI) - MehmetK - 06-30-2011

(06-30-2011, 01:41 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  650GS'in GMK içinde kalması süper. Mehmet bey hayırlı olsun. 1200GS bulmasıda beğenmeside zor motor umarım istediğin gibi birşey olur. Sakın motorsuz kalmayayım diye acele etme hocam, ince ele sık doku ve en iyisini al derim.

Cihan hocam, temenniniz için teşekkürler.
Belki de hiç almam. Baksanıza şu akbaba sürüsüne.

Arkadaş, yeni motor alıcam, çok paraya ihtiyaç var.
Adamlar demiyor ki, "ağbi, yeni motor alıca. paraya ihtiyacın vardır. al bizden de şukadar"

Tatlıyı geçtiler, direkt yemek olayına geçtiler. Sadece dün toplantıda 28 motor, 35 katılımcı vardı.
Ben satıştan gelen parayı direk yemeğe yatırsam anca.

RE: F650GS 2004 model (SATILDI) - Buraq - 06-30-2011

Selamlar,

motorum için cok mutluyum. İyi dilek ve temennileriniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepimize hayırlı sürüşler nasib etsin. Motorumun heyecanı ile tatlı olayını algılayamadım kusura bakmayın. İlk çarşamba telafi edeceğiz :) Hem motor dünyasında hem de gurubunuzda çok yeniyim. Sıcak ve samimi dostluklarınız için teşekkür ederim.

Yakında görüşmek üzere.

RE: F650GS 2004 model (SATILDI) - emomen - 06-30-2011

(06-30-2011, 09:34 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Selamlar,

motorum için cok mutluyum. İyi dilek ve temennileriniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepimize hayırlı sürüşler nasib etsin. Motorumun heyecanı ile tatlı olayını algılayamadım kusura bakmayın. İlk çarşamba telafi edeceğiz :) Hem motor dünyasında hem de gurubunuzda çok yeniyim. Sıcak ve samimi dostluklarınız için teşekkür ederim.

Yakında görüşmek üzere.

Burak hocam, öncelikle aileye hoş geldiniz ve hayırlı ugurlu olsun.
Bmw nin ailede kaldığına sevindik:tamam:
Sizi kartepeye götürelim yeni makinanızla :+1:

RE: F650GS 2004 model (SATILDI) - Buraq - 06-30-2011

Eyvallah Emrullah ..hoş gördük hoş bulduk hepinizi. Kartepe öncesi biraz yol tepeyim inşallah en kısa zamanda gidelim. Kartepe'ye de hiç gitmedim merak da ediyorum zaten..

RE: F650GS 2004 model (SATILDI) - Cihan - 07-01-2011

Burak bizim dünyalara hoş geldin diyelim o zaman ve yeni makinen hayırlı olsun. Güzel bir tercih ve makine aldın kıynetini bil. Mehmet beyle beraber sürdük. O makine iyi açıldı sana söyliyim ve 41 derece yatan tek 650dir. :]:çiçek:

Tekrar hayırlı olsun.

RE: F650GS 2004 model (SATILDI) - Buraq - 07-02-2011

Tesekkur ederim Cihan. simdilik dik kullaniyorum : ) Kismetimde varmis. Memnunum motorumdan.

RE: F650GS 2004 model (SATILDI) - Buraq - 07-02-2011

izlenimler :
Alet çok iyi yaa..bütün gün inmedim tepesinden.. kullandıkça daha da hoşuma gidiyor..şehir içinden çıktım ufak ufak arazilere çamura dalmaya bile başladım : ) yippeee
tabi bu arada, ofiste benim işimi yapacak bi personel aranıyor arkadaşlar : ) işi astım bugün resmen

RE: F650GS 2004 model (SATILDI) - emomen - 07-02-2011

(07-02-2011, 01:46 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  izlenimler :
Alet çok iyi yaa..bütün gün inmedim tepesinden.. kullandıkça daha da hoşuma gidiyor..şehir içinden çıktım ufak ufak arazilere çamura dalmaya bile başladım : ) yippeee
tabi bu arada, ofiste benim işimi yapacak bi personel aranıyor arkadaşlar : ) işi astım bugün resmen

İkiniz alıştıysanız birbirinize ne mutlu :]

RE: F650GS 2004 model (SATILDI) - MehmetK - 07-05-2011

(07-02-2011, 01:46 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  izlenimler :

Allahım, ben ne yaptım.
Yoksa satmakla yanlışmı yaptım!!!!!