Gebze Motosiklet Kulübü Forumları
GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları - Yazdırılabilir Sürüm

+- Gebze Motosiklet Kulübü Forumları (https://gebzemoto.com/forum)
+-- Forum: Hobi ve Sanatsal Faaliyetler (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Forum: Fotoğrafçılık Sanatı (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Forum: Foto Paylaşım (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=28)
+---- Konu: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları (/showthread.php?tid=1122)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Cvp: RE: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları - SEYFO - 01-08-2012

(01-07-2012, 01:40 PM)güliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  :utan: ama o emek coktaaaaaaaaaaaaaaannn mideye inmiştir bile..yarın yapılan calışmalar istendiğinde,neyi sunacan insan önüne? :bilmem:

DaHa TaZeSiNi !!!

:]

RE: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları - Komutan - 01-08-2012

SEVGİLİ arkadaşlarım büyük uğraşlardan sonra bana oy veren değerli seçmenlerimi görmüş oldum ve gercekten duygulandım içimden o değerli dostlarıma çiğ köfte yedirmek geldiiiiiiiiiii:P

RE: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları - SEYFO - 01-08-2012

kulübün fotoğrafçıları nerede ?

basınca üç metre uzayan - kocaman çantalarda taşınan makinaları olan arkadaşlar nerede ?

son dört kontenjan...

Cvp: RE: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları - MuratD - 01-09-2012

(01-08-2012, 05:15 PM)Komutan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  SEVGİLİ arkadaşlarım büyük uğraşlardan sonra bana oy veren değerli seçmenlerimi görmüş oldum ve gercekten duygulandım içimden o değerli dostlarıma çiğ köfte yedirmek geldiiiiiiiiiii:P

deme ramazan abi ne diyorsun , nerde bu köfteler , atlayıp geliyorum.. ..:lama::lama:

Cvp: RE: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları - MuratS - 01-09-2012

(01-06-2012, 05:20 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(01-06-2012, 12:03 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Anket dediğin bir kişide bir oy hakkı olur Bu ne yahu aynı adam bi sürü kişiye oy veriyor :seniseni:

Hangimizden vazgeçebilecektin ???

bi türlü oy veremedim sana napalım engel var
(01-08-2012, 05:15 PM)Komutan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  SEVGİLİ arkadaşlarım büyük uğraşlardan sonra bana oy veren değerli seçmenlerimi görmüş oldum ve gercekten duygulandım içimden o değerli dostlarıma çiğ köfte yedirmek geldiiiiiiiiiii:P

ne diyosun
hava güzel olsa senin bahçeye gelirdik
napalım artık yazın bu sözünü unutma

RE: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları - MehmetK - 01-09-2012

Ben OY'umu hala vermedim.
Sona saklıyorum.
Tüm çalışmalara eşit mesafedeyim.
Yönetici olarak benim altın oyum var. :P

En iyi teklifi veren fotoğraf sahibi ile özelden görüşelim. :anlaştık::anlaştık:

Cvp: RE: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları - MuratS - 01-09-2012

(01-09-2012, 03:02 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ben OY'umu hala vermedim.
Sona saklıyorum.

En iyi teklifi veren fotoğraf sahibi ile özelden görüşelim. :anlaştık::anlaştık:

valla en iyisi çiğ köfte gibi gözüküyor yanında raki balboa ile :delü:

Cvp: RE: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları - MuratD - 01-09-2012

(01-09-2012, 03:02 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ben OY'umu hala vermedim.
Sona saklıyorum.

Samanaltı Mehmet K.. :fiskos::fiskos:
(01-09-2012, 03:23 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
Sona saklıyorum.

valla en iyisi çiğ köfte gibi gözüküyor yanında raki balboa ile :delü:

sen var ya askerde çok dayak yersinn haa :delü::delü:

RE: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları - Komutan - 01-09-2012

çarşamba hayal kahvesinde birisi bol miktarda çiğ köfte getirecekmiş bildiğime göre :] hemdeherkeze yetecek kadar coookkkk gelmeyen:sinirli:

RE: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları - GsrEra - 01-09-2012

Hayal kahvesine girişimiz yasaklanacak desene :)