vitello motor ve türkiye yolları -
motoriz gezgin - 06-05-2012
izmir selçuktan başterziler gurupa ait vitello motor ile türkiye gezilerime başladım,kendi vitello motorumun adres bilgileri uzak olduğundan teslim edilmedi,samsun festivaline yetişmek için,şirketin test motoruyla başladım,samsun festival dönüşü gemlikten pilaka işlerimi haledip tekrar izmire geldiğimde,izmir vitello motordan kendime tahsis edilen motorumu alıp kuşadası festivaline geçicem,işte izmir gaziemirde vitello motordan bikaç kare

barış tok kardeşim almanyadan yarışlardan geldi ayağının tozuyla öncam siperliği elleriyel taktı
arka çantayıda takıcaktı ama aparat olmadığı için takamadık,yardımları ve ikramları için çok teşekkürler kendisine.
bu sabah izmirden mahmut çakal dostumun evindewn kaltım ve başladım yola samsuna doğru

vitellodan çıktığımda motor 58 km idi izmir içinde biraz dolaştıktan sonra salihliye geldiğimde 150 km oldu

reklam kokan hareketler bunlar:))))

ve geldim salihlide hüdaverdi kardeşin yanına salihli motorkulüpten,çantayı arkamda taşıyordum izmirden beri

rica ettim kendisinden el attı hemen duruma demirciye gittik çantanın altına destek yapmak için

beklerken karnım acıktı köfte ekmek iyi geldi

ben yemek yerken demirci metin usta ve hüdaverdi bitirmişler çanta işini,elleri dert görmesin ustaların

sonra hüdaverdinin işyeri olan,bir reklam ajansına gittik motorumuza etiketimizide yapıştırdık

fenada olamamış hani

buda bitmiş hali şimdi yol yapılır artık

ayrılşık zamanı geldi,hüdaverdi kardeşim herşey için çok teşekkürler dediğin gibi kuşadası motofestte görüşmek umuduyla.

salihli organizede başka bi dotu ziyaret ettim uşak yolunda,zülal kardeşime zamanı ve ikramları için gönülden teşekkürler.

akşam oldu konaklama zamanı 243 km geldim bugünlük yeter gerisi yarın.
RE: vitello motor ve türkiye yolları -
MaRaNtZz - 06-05-2012
Ümmet bey motorun kısada olsa kullanıcı olan birisi olarak sizce kalitesi nedir, güç verileri tatmin edicimi merak ettim.
VeYSeL - 06-06-2012
Ümmet abi.. Hayırlı uğurlu olsun..
Fotoğraf ve izlenimlerini bekliyoruz.. :çiçek:
motoriz gezgin - 06-06-2012
(06-05-2012, 07:21 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ümmet bey motorun kısada olsa kullanıcı olan birisi olarak sizce kalitesi nedir, güç verileri tatmin edicimi merak ettim.
şuan polatlıdayım 625 km oldu ilk yağını azevvel değiştirdim,yakıt 100 km de 13 krş yakıyor,şehir içi için ideal bi motor,almaya değer kalitesi çin malı ama biraz farklı olmuş bu.70-80 hız rahatlıkla gidilir.
Barış - 06-07-2012
ümmet bey kazasız belasız turların devamını diliyorum fakat fena kışkırtıyorsunuz sizin gezi fotolarını gördükçe boyna gezi planı yapıyorum size yatişmek zortabi:tamam::tamam:
motoriz gezgin - 06-10-2012

ömer tekercioğlu ve ailesine bana gönüllerini ve evlerini açtıkları,ikramları,sohbetleri ve samimi davranışları için ayrı ayrı teşekkürler.

ankaraya geldiğimde ömer tekercioğlunun evine misafir oldum herzamanki gibi,yoldan aramıştım kendisini gelir gelmez hemen sofraya :)))
VeYSeL - 06-11-2012
Tekerine, yüreğine sağlık Ümmet abi..
İlgiyle takip ediyoruz seni.. :çiçek: :kalp:
motoriz gezgin - 06-11-2012
festival sonrası kuşadasına dönüş
MehmetK - 06-11-2012
Ümmet ağbi,
yine harikasın.
Bizler de koca makineler ile gezmek için hafta sonlarını bekliyoruz.
Allah kaza vermesin. İyi seyehatler.
motoriz gezgin - 06-12-2012
kastamonu mondial servisi fuat usta ve abisine motoruma ve bana desteğinden dolayı teşekkrüler.
çok önemli destekleri için bartın kardeşler motordan erdoğan bayar ve kardeşine çok teşekkürler.
akçakoca nokta kuaförden ihsan kardeşime herşey için teşekkürler.
adapazarı kawasaki bayisi özcan beye desteklerinden dolayı çok teşekkür edrim.
çok önemli destekleri için bartın kardeşler motordan erdoğan bayar ve kardeşine çok teşekkürler.