KAZA HAKKINDA -
kaan88 - 08-02-2012
İyi geceler arkadaşlar yaklaşık 1 saat 15 dakika önce istanbul bağdat caddesinde yol ıslaklığı nedeniyle kontrolümü yitirdim ve kaza yaptım motorsiklet neredeyse parçalandı bende sağ kol zedelenmesi sol bacakta biraz derin sıyrıklar var kask dışında derin çizikler var durum bu şimdiden sağolun
RE: KAZA HAKKINDA -
GsrEra - 08-03-2012
Kaancığım geçmiş olsun.
Daha yeni bir kaza haberinin ardından bu haberde üzdü beni. Bu gibi sulama ve yol çalışma olayları malum yaz mevsiminin vazgeçilmezleri. Dikkat etmemiz gerekir.
Sağlığın yerindeyse mesele yok. Daha motosikletini alır almaz böyle birşey olması güzel olmadı. Belkide ilk başlarda böyle bir kaza geçirmen olayın ciddiyetini hepimiz için anlamamız açısından faydalı bile olabilir (Herseyden alınacak bir dersimiz var ve en önemlisi sana birşey olmaması).
Karşılaştığımız çoğu kazada hata payı bizim çünkü. Ailenin de üzerindeki motosiklete karşı olumsuz görüşleri daha da artacaktır. Onlara da hak vermen gerekecek. Eski sağlığına kavuşup bir daha bu tip olaylar yaşanmamasını ümit ediyorum.
onur - 08-03-2012
Kaan çok geçmiş olsun, sağlığına bişiy olmaması sevindirici.
bu şekilde ufak yaralanmalarla atlatmış olman bundan sonraki motor hayatında arkanda sevgili yusufla gezmeni sağlıyacaktır. İşallah çabuk atlatır ve biran evel yollara dönersin.
çok geçmiş olsun.
ya bu sanırım hepimizin başına geliyor. Çok şükürki başlangıçta çok ileri boyutta yaralanmalarla karşılaşmıyoruz. bende ilk motorumu parçalamıştım.
MaRaNtZz - 08-03-2012
Kaan çok çok geçmiş olsun,
Yollardaki sulamalar maalesef bizlere büyük sıkıntılar yarattığını bildikleri halde dikkatsizce yapılıyor ve sahil yolunda çok fazla denk geliyorum aman dikkat arkadaşlar
Sende ciddi bir şey olmaması sevindirici motor halledilir hep şunu söylerim; Motor sürücüleri iki guruba yarılır Düşmüş motorcular ve düşecek motorcular,
VeYSeL - 08-03-2012
Kaan büyük geçmiş olsun..
Sana bir şey olmamışsa gerisi halledilir.. Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa söyle..
Aman dikkat bu aralar arkadaşlar.. :kalp:
Cihan - 08-03-2012
Geçmiş olsun Kaan.
MaRaNtZz - 08-03-2012
(08-03-2012, 06:33 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kaan büyük geçmiş olsun..
Sana bir şey olmamışsa gerisi halledilir.. Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa söyle..
Dün akşam Maltepe sahilden dönerken bol bol sudan geçtik ve genelde bu sular virajda ve görünmeyen yerlerde yola akıyor. Ayrıca çokta fazla değil sadece ıslatıyor bu sebeple arka teker hep yanda geliyor girince :boks:
BayramTOPAL - 08-03-2012
Çok geçmiş olsun Kaan..
Nedir bizim bu sulamalardan ve sulama araçlarından çektiğimiz.!
Geçen hafta Bahçelievlerde bir arkadaşımda ana cadde'de seyrederken sulama aracına arkadan çarpmış ve korumalarını takmadığı için hastanede yaşamını yitirdi. Evet kaskını ve montunu giymiş olsaydı şuanda bir kaç kırık kaburga ile evde yatıyor olucaktı belkide..
Çok üzücü durumlar bunlar ben artık her an yenibir kötü haber alıcakmışım hissiyle dolaşıyorum ortalıkda.
Herkez çok dikkatli olsun ve korumasız yola çıkmasın arkadaşlar..
GsrEra - 08-03-2012
(08-03-2012, 06:40 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (08-03-2012, 06:33 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kaan büyük geçmiş olsun..
Dün akşam Maltepe sahilden dönerken bol bol sudan geçtik ve genelde bu sular virajda ve görünmeyen yerlerde yola akıyor. Ayrıca çokta fazla değil sadece ıslatıyor bu sebeple arka teker hep yanda geliyor girince :boks:
Evet özellikle anayola bağlantı yahut anayoldan yan yollara bağlantı göbeklerde ve bölünmüş yollarda (Genelde orta kısımı yesil alan olur) yeşil alan içeren yerler akşam 18-19:00' dan sonra sulanmaya başlıyor. Hamit'in dediği gibi hava karardığında da ıslaklık ileriden belli olmuyor. Bu gibi yerlerde mümkün olduğunda yesil alana yakın kısımdan gitmeyin.
emomen - 08-03-2012
Çok geçmiş olsun , size birşey olmaması sevindirici.
Ulen bu aralar cok fazla kaza haberi aldım , bak kaza yapasım geldi benimde. kaza yapmayınca bana bir haller oluyor :]