İhtiyacı olan arkadaşlarıma ücretsiz verebilirim Hella ff 50 ve Hella Micro DE -
Ozgur.Baydar - 01-26-2013
Arkadaşlar geçen sene mart ayında aldığım ve 8 Ay kullandığım Hella FF serisi ve Micro mercekli DE serisi sis farı takımı mı ihtiyacı olan arkadaşlarım olursa ücretsiz verebilirim..Verme sebebim power led kullanmam,alan arkadaşım içerisindeki ampülleri düşük wattlı yada H7 serisinden seçip kullanırsa yada power led ampül takarsa akü ile ilgili bir sıkıntı yaşamaz,
saygılarımla......
Toplam 4 edetdir 2 hella ff 2 adet micro DE mercekli:alkış::alkış::alkış::alkış:
RE: İhtiyacı olan arkadaşlarıma ücretsiz verebilirim Hella ff 50 ve Hella Micro DE -
leather_engineer - 01-26-2013
Ben talibim. Zenon yerleştirecem. ikisinde
RE: İhtiyacı olan arkadaşlarıma ücretsiz verebilirim Hella ff 50 ve Hella Micro DE -
Ozgur.Baydar - 01-26-2013
Mümin kardeşim güle güle kullan,Çarşamba günü toplantıda alabilirsin..
leather_engineer - 01-27-2013
Sağolasın. Çok işime yarayacak..
Barış - 01-27-2013
hayırlı olsun mümin motoru iyice doldur ben alıcam onu senden :]:]:]
Sofubike - 01-27-2013
sırf bu urunler ıcın enduro alacam : )
onur - 01-27-2013
mümin hepsini almazsa bende 2 adetini alabilirim.
Barış - 01-27-2013
onur diğer ikitanenin sahibi var dükkanın önünü kapatma :):)
onur - 01-27-2013
vay arkadaş yaaa sen nerden çıktın :D:DD
leather_engineer - 01-27-2013
Arkadaş ben alıyom dedim siz nerden çıktınız.