Emirgan Lale festivali -
Cihan - 04-06-2013
Bu pazar Emirgan korusuna gittik. Festival, laleler çevre çok güzel. Tavsiye ederim.
RE: Emirgan Lale festivali -
Seckin Tunali - 04-06-2013
Gezi çok güzel olmuş Cihan abi...yetişemedik biz geç kaldık...
frishlie - 04-06-2013
Cihan abi üstüne Dekathlon iyi gitti dimi, pişti olduk :P İstanbul küçük GMK heryerde :]
Bilseydik bizzde gelirdik sizle
VeYSeL - 04-06-2013
Cihan abi farkı ile bir rapor daha...
Abi harikasın :çiçek: :alkış: :kalp:
GsrEra - 04-06-2013
Cicekler ve ortam cok guzel gorunuyor. Laleler Hollanda'dan sanirim
Barış - 04-06-2013
Güzel fotolar elinize sağlık...
emomen - 04-06-2013
Cihan abi sana kim yaşlı diyor? hızına yetişilmiyorrr:çiçek:
Cihan - 04-06-2013
Sağolun arkadaşlar tek olumsuzluk Seyfo'ydu nereden takıldı peşime anlamadım. Yapıştı adam ya.
Emirgandan bastık Bayrambaşaya Forum İstanbulda alışveriş yaptık. Trafik feciydi fakat motosiklet geçiş üstünlüğü sağolsun biz sağdan soldan akıp gittik. :]
(04-06-2013, 06:05 PM)frishlie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cihan abi üstüne Dekathlon iyi gitti dimi, pişti olduk :P İstanbul küçük GMK heryerde :]
Harun aldıklarınızı nasıl götürdünüz :P
MuratD - 04-06-2013
Cihan abi helal valla, yine fotoğraflar harika olmuş..
Etkinlik süper , bravo...
Paylaşım için teşekkürler :çiçek:
Cvp: RE: Emirgan Lale festivali -
frishlie - 04-07-2013
(04-06-2013, 09:33 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağolun arkadaşlar tek olumsuzluk Seyfo'ydu nereden takıldı peşime anlamadım. Yapıştı adam ya.
Emirgandan bastık Bayrambaşaya Forum İstanbulda alışveriş yaptık. Trafik feciydi fakat motosiklet geçiş üstünlüğü sağolsun biz sağdan soldan akıp gittik. :]
(04-06-2013, 06:05 PM)frishlie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cihan abi üstüne Dekathlon iyi gitti dimi, pişti olduk :P İstanbul küçük GMK heryerde :]
Harun aldıklarınızı nasıl götürdünüz :P
Cihan abi 49 lt lik traking çantası aldım tıktım hepsini içine :] :] Abi dünkü söylediğiniz laf çok iyiydi, ''arkadaşlar motosikletle geldiğinizin farkındasınız dimi '' :]