Cunda'da bir 23 Nisan -
Cihan - 04-23-2013
Arkadaşlar 23 Nisanda Cunda adası Ayvalık vs. planlamıştım. Yani eşimle şöyle başbaşa romantiks bişi. Gel görki GMK'nın yarısı takıldı kardeşim.
19 Cuma akşamı çantaları dolduruyorum motoru hazırlıyorum saat 22.30 telefonda maykiler. Abi gel Pendikteyiz mangal hazır. Kıramadık gittik. Kim bunlar? Apo, Ercan, Özgür ve Kemal. Özgür bir iki biradan sonra bu gece Bodruma gitmeyen öyle olsun böyle olsun muhabbetine girince ki gider bilirim, bende e Ayvalığa gelin bari diye yarım ağız hani adettten laf attım ortaya. Kardeşim adamlar bir anda toparlandılar saat gece 2 de yoldalar ve benden önce Ayvalıktalardı.
Bir gün öncede Atilla bey e bizde sizle gelelim dediler...aa bir baktım Kutay benim motorum yok ama arabayla gelsem falan ayakları sonunda bir yönetici iki ihtiyar heyeti ve iki genç üye Ayvalıkta bulduk kendimizi. Kısaca bizim romantiks falan hava cıva oldu.
Özetle Ayvalık ve Cunda adası bu mevsimde güzel daha sakince ve hava ne boğucu nede üşütüyor özellikle motosiklet için süperdi. Kaldığımız otel çok hoşumuza gitti düşünen olursa tavsiye ederim. (Kapya Otel) Kaldığımız 3 gece farklı mekanda yeme içmece bol eğlenceli oldu. Özellikle son gece bir rum meyhanesi havasında bir tavernaya gittik Yunan müziği ve sanatçıları vs. ortam çok hoştu. Bu mekenda bir baktık Harleyciler İstanbul ve İzmir ekibi kalabalık gelmişler birisi bize yaklaştı zımba gibi bir delikanlı fakat tıpkı Erdem Aydın. Demezmi ben Erdemin babasıyım bizim oğlan sizin kulüpteymiş falan. Biz şoktayız.... babası? nası yani falan olduk. Buda tatlı bir tesadüf oldu yani.
Yol çok güzeldi kazasız belasız hiç bir tehlike atlatmadan gittik geldik. Şaka bir yana tabiki, bize eşlik eden tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Bu tip geziler dostlarla güzel oluyor ve unutulmuyor. İyiki geldiler. Kutay ve eşine, Atilla ve eşine, Apoya, Ercana çok teşekkürler tekerinize sağlık diyorum. Özgür ne yazıkki bir son dakika tatsız haberiyle Susurluktan geri dönüş yapmak zorunda kaldı. Hastasına acil şifalar diliyorum.
Bu arada arkadaşlar CBFile ilk uzun yolum oldu aldıktan sonra çok kısa şunu diyeceğim Allah herkese bağışlasın, ben daha önce motosiklet kullanmamışım. :]
RE: Cunda'da bir 23 Nisan -
Batuhan - 04-24-2013
Oh oh oh, tekerinize sağlık. Yazı getirdik, turlara başladık.
GMK heryerde ;)
Barış - 04-24-2013
abi çok güzel bir gezi olmuş yanlız bi akşam arayıp bana ne demeye çalışmıştın kelimeler pek bi yabancı geldi, kullandığın dili çözemedim :) sanırım aldığın ilacın etkisi dilin dönmüyor du :]:]:]:]
onur - 04-24-2013
harikasınız hepiniz, bu ne gaz arkadaş :+1::+1::+1:
Cvp: RE: Cunda'da bir 23 Nisan -
Cihan - 04-24-2013
(04-24-2013, 05:39 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abi çok güzel bir gezi olmuş yanlız bi akşam arayıp bana ne demeye çalışmıştın kelimeler pek bi yabancı geldi, kullandığın dili çözemedim :) sanırım aldığın ilacın etkisi dilin dönmüyor du :]:]:]:]
Barış yok yok ben sana masaya gelen
kalamarı tarif etmeye çalışıyordum. :]:]:]
Dilim sürçtü, tabi alkolde var hatta kan yok sırf alkol vardı. Bilmeden ne söylediysem yönetimden özür dilerim. :.(
SEYFO - 04-24-2013
Hesabı sorulacak ...
onur - 04-24-2013
Tam bende seyfosuz bir kaçamak nasıldı diye sormaya hazaıırlanıyordumki .....:]:P
GsrEra - 04-24-2013
Babamla karılaşma olayı güzel bir tesadüf olmuş hakkaten.
Kendiside sizle tanıştığına çok memnun kalmış. Akşam biraz lafladık. Kafa adamlar diyor.
Güzel bir gezi olmuş. Ben önümüzdeki ay yahut Haziran'da Ulubat - Manyas güzel olur diye düşünüyorum. O taraflara doğru uzarım belki.
VeYSeL - 04-24-2013
Güzel fotoğraflar ..
Cvp: RE: Cunda'da bir 23 Nisan -
Cihan - 04-24-2013
(04-24-2013, 06:15 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam bende seyfosuz bir kaçamak nasıldı diye sormaya hazaıırlanıyordumki .....:]:P
Yok Seyfo bizimle takılmayacak kadar takıntılı şu aralar :]:]:]