GMK Kardeşliği -
VeYSeL - 01-27-2011
Yine fikrim geldi :]
Hadi herkes neden
Gebze Motosiklet Kulübü 'ne üye olduğunu..
ve
Aramızdaki [bilgi]GMK,Gebze Motosiklet Kulübü[/bilgi] kardeşliğinin kendisinde nasıl duygular uyandırdığını ifade etmeye çalışsın.. :çiçek:
Bakalım neler çıkacak..
Bunları derleyip giriş sayfamıza da koyacağım..
RE: GMK Kardeşliği -
Seckin Tunali - 01-27-2011
Yaklaşık 13 yaşımdan beri bir tutku motosiklet benim için..o yaşlarda bile egsozunu bağırta bağırta geçen motorlara bakarken boynum kopardı..annem hep derdi büyü seninde olsun öle bir motorun...odamda yaklaşık bir 5 sene kadar gsxr 1000 ın fotoğrafı asılıydı..hergece ona bakarak uyurdum...büyüdüm...isteklerim değişti daha çok naked a yönelmiştim artık...3 sene önce bir miktar para geçmişti elimize abim ve ben..bakındık bakındık bulamadık kafamıza göre bir motor..sonra ben yaz tatiline gittim..eve döndüm evimizin bahçesinde Suziki GSR 600 şaşkınlıkla gözyaşlarım karışmıştı..ilk defa bana ait bir motorum vardı artık..sürdüm sürdüm sürdüm...sonra kış geldi ve beraberinde krizide getirdi..satalım kumaş alalım sonra gene alırız dedik alamadık...o kış Veysel aradı birgün dedi motor alıcam ne yapalım konuştuk bir miktar ve Veysel bir motor aldığını söyledi beraber gidip alamıyacağımızı sordu seve seve hay hay dedim...arabada ona dedimki ''bak Veysel iyi düşün poponu bir kere seleye koydummu geri dönüşü yok dedim ayrıca yaz kış herzaman heryere motorunla gitmek isticeksin''ve dediğimde oldu hatta Veysel benim bir adım önüme geçerek neden bir motor klubü kurmayalım dedi bende neden olmasın dedim ama pek fazla ilgilenemedim...görüşemedik falan sonra bir sürü fikirle Veysel bu işi başarmıştı Gebzede belkide çok az olan gerçek,dürüst,dost canlısı,delikanlı ve saygılı bir sürü motorcuyu buluşturmuştu...her nekadar yanında fiziksel olarak olmasamda ruhen fikren yanındaydım...
kardeşim hayırlı olsun daha yapılcak çok iş var ama en kolayını başardın..nereye gidersem gideyim motorum olsun olmasın hep sizinle olacağım..buna yemin ederim..sizin gibi motorcu arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım..hepinize dostluğunuz ve kardeşliğiniz için teşekkür ederim.. kalbim hep sizinle....YAŞASIN GMK KARDEŞLİĞİ....
emomen - 01-27-2011
Motosiklet kullanmak yaşam tarzı daha da ötesi bir duygudur(anlatılamaz)...
Özgürlüktür kısacası öyle anlatayım ben:utan:
ilk göz agrıma alıştıktan sonra yalnız kullanmak ve gezmek zevk vermemeye başladı, daha uzaklara gitmek için 2 kişi olması şart diyordum:tamam: kendi kendime...
Yaşadıgımız şehirde motosikler kültürü pek gelişmiş olmaması arayışlarımı zorlaştırdı.
İlk olarak kendilerini büyük makinalarla tatmin eden bir kaç arkadaş buldum ama bir süre sonra soğudum kendilerinden.
Tekrar yeni bir arayışa girdim ilk olarak
Ptt köşelerinde oyalanan Hızlı gonzalez Hamiti buldum. İlk görüşmede birbirimize ısındık bir kaç defa yol yaptık şuanda aramız kendisi ile çok iyi, Kendisi pırlanta gibi birisidir. (İlk yol arkadaşım ünvanını kaptı)
Aradan zaman geçti tabi Veysel başkanın magazası önünden geçerken demir atları gördüm, meraklandım ve kendisi ile tanıştım. Grubumuz ve sitemiz oldugunu söyledi, geziler toplantılar vs..
Bu görüşmeden 1 ay sonra buraya üye oldum... İlk toplantıya Hamit 'le beraber geldik.
Gerçekten iyi ve kaliteli insanlar mevcut, tarzı ne olursa olsun kapısı herkese açık olan bir grup...
Saygılar, selamlar...
Barış - 01-27-2011
Ben birazda mecburuyetten üye oldum motorumla her hafta istanbula gitmek maliyetli ve külfetli oluyordu baktımki veysel bi oluşum içinde hemen daldım içeri fenada olmadı :D hheee bu arada külfetli kısmı hallettikte halen maliyet kısmı duruyo :P
SEYFO - 01-27-2011
bu sene süpermoto takılayım dedim.
netten süpermoto ararken gebzemoto yu buldum.
tanışıklık böyle.
kardeşlikten bi ara bahsederim.
MaRaNtZz - 01-28-2011
Emrullah gerçekten çok güzel bir anlatım, ayrıca çok teşekkür ederim...
Efem çocukluktan bu yana gelmekte olan motor tutkusu ailemin engellerine rağmen galibiyet ile sonuçlanmış olup,:tamam: özgürlük ve yaşam biçimi haline gelen ilk motorumu aldım. Kendimi biraz geliştirdikten sonra farklı bir motora terfi ettim, Emrullah arkadaşımızın da bahsettiği gibi BEN POSTANE KÖŞELERİNDE OYALANIRKEN:delü: (tabi Emrullah çok yoğun bir şekilde çalışıyordu:]:]) o miiiikkemmel ötesi arkadaşımla tanıştım, gerçekten ben onun pırlantadan daha değerli olduğunu düşünüyorum, zaman buldukça birkaç defa birlikte dolaştık.(Sağolsun bana İlk yol arkadaşı ünavanını vermiş) bir süre sonra Gebzemoto adında bir gurup olduğunu öğrendik ve sizlere cana yakın, dost, hayattan zevk almasını bilen ve kaliteli insanlar olduğunu gördüğümüz gurubunuza karıştık ve çok'ta iyi yaptık...
Ahh birde şu çamurdan vaz geçseniz...:P:P
Bu arada biri HIZLI GONZALEZ Mİ DEDİ :alkış:
:P:P
emomen - 01-28-2011
(01-28-2011, 07:10 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emrullah gerçekten çok güzel bir anlatım, ayrıca çok teşekkür ederim...
Efem çocukluktan bu yana gelmekte olan motor tutkusu ailemin engellerine rağmen galibiyet ile sonuçlanmış olup,:tamam: özgürlük ve yaşam biçimi haline gelen ilk motorumu aldım. Kendimi biraz geliştirdikten sonra farklı bir motora terfi ettim, Emrullah arkadaşımızın da bahsettiği gibi BEN POSTANE KÖŞELERİNDE OYALANIRKEN:delü: (tabi Emrullah çok yoğun bir şekilde çalışıyordu:]:]) o miiiikkemmel ötesi arkadaşımla tanıştım, gerçekten ben onun pırlantadan daha değerli olduğunu düşünüyorum, zaman buldukça birkaç defa birlikte dolaştık.(Sağolsun bana İlk yol arkadaşı ünavanını vermiş) bir süre sonra Gebzemoto adında bir gurup olduğunu öğrendik ve sizlere cana yakın, dost, hayattan zevk almasını bilen ve kaliteli insanlar olduğunu gördüğümüz gurubunuza karıştık ve çok'ta iyi yaptık...
eyvallah kardeşim sağol:utan:
ivittt hızlı gonzales dedimm :delü:
VeYSeL - 01-28-2011
Hızlı Gonzales sevdim bunu :] :tamam:
ŞENER - 01-28-2011
Bir insan niye bir gruba katılmak ister isterseniz ilk önce aidiyetliğin tanımıyla bunu irdeliyelim;
İnsanda aidiyetlik duygusu, bir yerlere veya bir şeye ait olmak,aynı görüş ve düşüncelere sahip olan insanlarla beraber olmak aynı şeyleri,konuları,merakları ve mekanları paylaşmaktır.
Gelelim GMK Kardeşliğine, her insanda olan aidiyetlik duygusunun en güzel paylaşıldığı gruplardan biri olan GMK' ya katılmaktan çok memnunum,dostluk,kardeşlik,sevgi ve saygının yoğun yaşandığı,yardımseverliğin,birşeyi ferdi değilde hep birlikte yapmaktan zevk alan kısacası birliktelikten hoşlanan insanlar topluluğudur.
Bundan dolayıdır ki;
Bu grup sadece motorsiklet kullananlar grubu değildir.Motora bir araç gibi bakmayan onu kendi bedeninin bir parçası olarak gören,kuralları bilen ve uygulayan ve bildiklerini paylaşan,trafikte saygılı ve saygın...
Yani insana ve hayata değer veren, ayakları yere basan , Dostum derken yapmacık değil gölünden DOSTUM diyen bir gruptur.
İşte böyledir ki; konu başlığı gibi grubumuz içeriği "
GMK Kardeşliği"dir.
MaRaNtZz - 01-28-2011
(01-28-2011, 07:21 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (01-28-2011, 07:10 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emrullah gerçekten çok güzel bir anlatım, ayrıca çok teşekkür ederim...
eyvallah kardeşim sağol:utan:
ivittt hızlı gonzales dedimm :delü:
:]:P:]:P
(01-28-2011, 08:02 AM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hızlı Gonzales sevdim bunu :] :tamam:
Yaaaaaa Gonzales Fare amaaaaaaaaa:P:P