Mardin Gezisi -
Ozgur.Baydar - 08-08-2013
3.000 Km lik Mardin hedefli Doğu turu kazasız belasız tamamlandı..
Son Anda Ercanın Katılımyla gerçekleşen tur oldukça keyifli ve bir o kadar da harika geçti..O uçsuz bucaksız yolların tadını almanızı öneririm..:çiçek:
Herşeyden önce Emrullah kardeşime yardımları için Teşekkür ederim..Elinden gelenin fazlasını yaptı,Otel bulmamıza,Rehberlik edip oruçlu bir şekilde o sıcaklarda bizimle gezmesi,Evinde ağırlayıp akşam yemeği ve sabah kahvaltısı için yaptığı herşey için çok ama çok teşekkür ederim..Mardin e giderseniz İzala Hoteli Tavsiye ederim..Gezebileceğiniz bir çok yere yakın,,
Ankara yolu..
Şanlıurfa Çarşı
Balıklı göl...
Urfa Kalesi
İyi Seyirler:çiçek:
RE: Mardin Gezisi -
GsrEra - 08-08-2013
Ozgur ve Ercan, cok guzel ve keyifli bir gezi oldugu fotograflardan net bir sekilde belli oluyor. Ayroca sorunsuz bir sekilde 3000 km yi kat etmenizde sevindirici.
Mardin'de kalma surenizi kisa tuttunuz sanirim ama gorulecek yerleri fazlasiyla gormussunuz.
Baska bir gezide hep beraber olmak dilegiyle. Fotograflar icin tesekkurler
Kardeşim,olabildiğince gezmeye çaliştik..Ama o yolların ve Mardinin yemeklerinin tadı damağımda
insallah en kısa sürede motorumla tekrar gidicem..Emrullahın Bazı planları var Hep beraber motorlarla gitmek dileğiylee..(Uçak la Değil makinalarla):P
Dönüşte ki davetine gelemediğimiz için kusura bakma 1500 km dönüş yolu üzeri..:çiçek:
emomen - 08-08-2013
Abi bayram tatilini evde geçirmeyip taaa 3000 km yolu göze alıp Mardin e gelmeniz gerçekten güzel.
Mardin de o kadar çok gezilecek yer varki biz yetişemedik , doğaçlama gezi oldu ama eğlenceliydi.
Umarım misafirperverliğimizde bir kusur olmamıştır.
İkinci gelişinde bende makinamla eşlik edeceğim.
Resimler harika.
onur - 08-08-2013
Harika cok begendim. Yalniz bu mardinde acayip.mistik bir hava var. Size helal olsun hakkaten katedilmesi bukadar kisa suredr zor bir mesafe. Erdeminde dedigi gibi kazasiz belasiz gelmeniz en guzeli
Isallah hep beraberde yaparuz bole bir gezi
Harika cok begendim. Yalniz bu mardinde acayip.mistik bir hava var. Size helal olsun hakkaten katedilmesi bukadar kisa suredr zor bir mesafe. Erdeminde dedigi gibi kazasiz belasiz gelmeniz en guzeli
Cihan - 08-08-2013
Özgür ve Ercan öncelikle sağ sağlim döndüğůnüz için teşekkürler. Gezi yol ve fotoğraflar harika sizi imrenerek takip ettik. Bu sıcaklarda bu mesafeyi almak her babayiğidinde harcı değil doğrusu tebrikler ve helal olsun size.
:çiçek:
Heroine - 08-08-2013
harikaaa ! Mardin'i babam hep anlatır bambaşka bir şehir diye , gerçekten öyleymiş.
Cvp: RE: Mardin Gezisi -
(08-08-2013, 09:08 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Harika cok begendim. Yalniz bu mardinde acayip.mistik bir hava var. Size helal olsun hakkaten katedilmesi bukadar kisa suredr zor bir mesafe. Erdeminde dedigi gibi kazasiz belasiz gelmeniz en guzeli
Tekrarı olsun inşallah..Hep beraber en kısa sürede..21 günde 4200 km..:çiçek:
Bence ege karadeniz:delü:
Güney Doğu Anadolu:çiçek:
(08-08-2013, 09:05 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi bayram tatilini evde geçirmeyip taaa 3000 km yolu göze alıp Mardin e gelmeniz gerçekten güzel.
Mardin de o kadar çok gezilecek yer varki biz yetişemedik , doğaçlama gezi oldu ama eğlenceliydi.
Umarım misafirperverliğimizde bir kusur olmamıştır.
İkinci gelişinde bende makinamla eşlik edeceğim.
Resimler harika.
Hakkını Helal et kardeşim o nasıl söz..Elinden gelenin fazlasını yaptın..Onca yardımın rehberliğn o yemekler o Mezopotamya manzaralı yatağımı asla unutmam..Önümüzdeki bayrama var bir seyler..:çiçek:
Merak etme:mutlumotorcu:
(08-08-2013, 09:46 PM)Heroine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: harikaaa ! Mardin'i babam hep anlatır bambaşka bir şehir diye , gerçekten öyleymiş.
Bu görünenler resimlerin yarısı:çiçek:
Kati gidilmesi gerek..Ama tek tavsiyem gezerek motor üzerinde gidilmesidir..Her sehrin yöresel yemekleri..O uçsuz bucaksız motor üzerinde yollar üzerinde içilen su o güneşin doğuşu asfaltın eriyen kokusu.. Tarih edilmez yaşanır.. Ben gidemem o kadar yolu diyorsan atlarım uçakla giderim gezer görürüm diyorsan Çok seyi kaçırırsın..Farklı Şehir Farklı insanlar farklı farklı yolar..:tr:
gamzegunes - 08-08-2013
benim de hep gitmek istediğim yerlerdi, bu fotoğraflar sayesinde tekrar o istek uyandı.:tamam:
Cvp: RE: Mardin Gezisi -
(08-08-2013, 09:08 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Harika cok begendim. Yalniz bu mardinde acayip.mistik bir hava var. Size helal olsun hakkaten katedilmesi bukadar kisa suredr zor bir mesafe. Erdeminde dedigi gibi kazasiz belasiz gelmeniz en guzeli
Çok sükür kazasız belasız geldik onur kardeşim..Hep beraber dediğin gibi gidicez inşallah...5 günde elimizden geleni yaptık..Keşke daha fazla vaktimiz olsaydı daha fazla gezebilseydik..
(08-08-2013, 09:17 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özgür ve Ercan öncelikle sağ sağlim döndüğůnüz için teşekkürler. Gezi yol ve fotoğraflar harika sizi imrenerek takip ettik. Bu sıcaklarda bu mesafeyi almak her babayiğidinde harcı değil doğrusu tebrikler ve helal olsun size.
:çiçek:
TeşekKür ederim Hocam..Aslında buradaki sıcaklar daha fazla rahatsız edici..Nevşehirden sonra nem oranı hissedilir bir şekilde düşüyor...Yollar 10 numara geniş ve asfalt..Şiddetle cbf i o yollara sokmanı tavsiye ederim sürat bakımında değil,Yeni yolların Şerefine bitmeyen 3200 km yollar için..
Geze geze göre göre..:+1: