poyrazlar gölü (karasu) -
cros - 02-21-2011
geçen pazar yaptığımız plan üzerene hava şartları uygun olmasada gerçekleştirdik...zorlu parkurda kendimizi denedik arasıra düştük kalktık kazalar olumsuzluklar vs vs ama çok keyifliydi hala her yerim ağrıyo paylaşmak istedim buyrun fotolar....

RE: poyrazlar gölü (karasu) -
emomen - 02-22-2011
Kim tutar seni Ercan:] dün faceden baktım resimlerin hepsine, ortalığı fena yakmışsınız vallahi...
Volkan çamur banyosunamı girdi :P
VeYSeL - 02-22-2011
Gittiğin her yere renk katıyorsun Ecan :]
Harika bir gün geçirmişsin.. Süper..
KMK dan Engin demi oradaydı ?
Demir - 02-22-2011
Yorum yok
Barış - 02-22-2011
süper valla gardaşım ortalığı dağıtmışsın haberlerini aldım ... birde çok geçmiş olsun :çiçek:
MaRaNtZz - 02-22-2011
Ercan bu azim karşısında şaşkınlık içindeyim, nasıl bir sevgi bu yafff
Tebrik ederim...:çiçek:
cros - 02-22-2011
(02-22-2011, 07:37 AM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gittiğin her yere renk katıyorsun Ecan :]
Harika bir gün geçirmişsin.. Süper..
KMK dan Engin demi oradaydı ?
evet oydu heralde çünki sordu bana sen bizim toplantıya gelmiştin hatırladım diye...
(02-22-2011, 06:17 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kim tutar seni Ercan:] dün faceden baktım resimlerin hepsine, ortalığı fena yakmışsınız vallahi...
Volkan çamur banyosunamı girdi :P
hiç sorma neler çektik :D
(02-22-2011, 10:43 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ercan bu azim karşısında şaşkınlık içindeyim, nasıl bir sevgi bu yafff
Tebrik ederim...:çiçek:
tarifi yokkkk
(02-22-2011, 09:58 AM)baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: süper valla gardaşım ortalığı dağıtmışsın haberlerini aldım ... birde çok geçmiş olsun :çiçek:
:] eywallah kardeşim ucuz atlattık...
doctor - 02-22-2011
fazla söze gerek yok ercan :+1:
Ve ayrıca bu ve bunun gibi can yakıcı iç açıcı resimler yayınlayıp da adamın yüreğini hoplatma.
Sattıracaksin bana dr yi alacam bi ktm görecen. . :]:]:]
onur - 02-22-2011
muhteşem ötesiiii
senturk_69 - 02-22-2011
güzel resimler baya eylenceli geçmiş belli :)
eline saglık