Gebze Motosiklet Kulübü Forumları
Polis kontrolüne dikkat! - Yazdırılabilir Sürüm

+- Gebze Motosiklet Kulübü Forumları (https://gebzemoto.com/forum)
+-- Forum: GMK Kafe (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Sohbet & Muhabbet (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Forum: Genel Muhabbet (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Konu: Polis kontrolüne dikkat! (/showthread.php?tid=3131)

Sayfalar: 1 2 3 4

Polis kontrolüne dikkat! - Alper - 05-28-2014

Merhaba arkadaşlar,

Bu sabah evden işe giderken Darıca tren istasyonunun orada polis kontrolüne takıldım.
Ben ehliyet ruhsat verip 5 dakikada yola devam ederim diye düşünürken, trafik sigortamın süresinin geçtiğini söylediler.
Sigortayı yenilemeyi tamamen unutmuşum, 2 aydan fazla olmuş.
Neyse hemen sigortayı yaptırırsan göndeririz, yoksa motoru bağlarız dediler. Ben de mecburen sigortacıyı aradım, sağolsun o da daha bilgisayarı bile açmamış. 45 dakika falan bekletti beni güneşin altında sigortayı yapana kadar. Sonunda halloldu ve yola devam ettim.

Sizin de başınıza gelmesin diye uyarıyorum. Belgelerinizi kontrol edin. Eksik varsa hemen tamamlayın. 3 gün boyunca motosiklet kontrollerine devam edeceğiz dediler. Bilginize.

Alper

RE: Polis kontrolüne dikkat! - conqueror - 05-28-2014

Dün benide çevirdiler talimat almışlar motorsikletler konusunda sanırım.

RE: Polis kontrolüne dikkat! - MuratS - 05-28-2014

Sigorta poliçenizi yaptırırken mutlaka cep telefon numarasını sigorta yapan yere kayıt yaptırın.Poliçe yaptırmayı unutsanız bile genelde sigortacılar sizi arıyorlar.

RE: Polis kontrolüne dikkat! - g_okhan__ - 05-28-2014

Polis Kontrolünde arka ve yan çantalara birşey diyorlar mı?

RE: Polis kontrolüne dikkat! - Alper - 05-28-2014

(05-28-2014, 07:45 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Sigorta poliçenizi yaptırırken mutlaka cep telefon numarasını sigorta yapan yere kayıt yaptırın.Poliçe yaptırmayı unutsanız bile genelde sigortacılar sizi arıyorlar.

Evet, bu sefer kaydettirdim. Daha önce sigortayı motosikleti satın aldığım bayi yaptırdığı için telefon numaram kaydedilmemiş, arayan da olmadı tabi.
Sigortacı da motosikletçilerden şikayetçiydi bu arada. Arıyorum, gelip de yaptıran olmuyor, o yüzden özellikle istemeyenleri aramıyorum dedi.

RE: Polis kontrolüne dikkat! - VeYSeL - 05-28-2014

(05-28-2014, 07:32 AM)Alper Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Merhaba arkadaşlar,

Bu sabah evden işe giderken Darıca tren istasyonunun orada polis kontrolüne takıldım.
Ben ehliyet ruhsat verip 5 dakikada yola devam ederim diye düşünürken, trafik sigortamın süresinin geçtiğini söylediler.
Sigortayı yenilemeyi tamamen unutmuşum, 2 aydan fazla olmuş.
Neyse hemen sigortayı yaptırırsan göndeririz, yoksa motoru bağlarız dediler. Ben de mecburen sigortacıyı aradım, sağolsun o da daha bilgisayarı bile açmamış. 45 dakika falan bekletti beni güneşin altında sigortayı yapana kadar. Sonunda halloldu ve yola devam ettim.

Sizin de başınıza gelmesin diye uyarıyorum. Belgelerinizi kontrol edin. Eksik varsa hemen tamamlayın. 3 gün boyunca motosiklet kontrollerine devam edeceğiz dediler. Bilginize.

Alper

Teşekkürler Alper :tamam:

(05-28-2014, 09:30 AM)Alper Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(05-28-2014, 07:45 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Sigorta poliçenizi yaptırırken mutlaka cep telefon numarasını sigorta yapan yere kayıt yaptırın.Poliçe yaptırmayı unutsanız bile genelde sigortacılar sizi arıyorlar.

Evet, bu sefer kaydettirdim. Daha önce sigortayı motosikleti satın aldığım bayi yaptırdığı için telefon numaram kaydedilmemiş, arayan da olmadı tabi.
Sigortacı da motosikletçilerden şikayetçiydi bu arada. Arıyorum, gelip de yaptıran olmuyor, o yüzden özellikle istemeyenleri aramıyorum dedi.

Ben sigortacılara güvenmiyorum o yüzden kendim takip ediyorum

RE: Polis kontrolüne dikkat! - yolcu02 - 05-28-2014

evet bu gün benide çevirdiler biri şikayet etmesin :utan: :P :P

(05-28-2014, 07:34 AM)conqueror Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Dün benide çevirdiler talimat almışlar motorsikletler konusunda sanırım.
:] :)) :))

Panik yok arkadaşlar her sene yapılan rutin kontroller bunlar.
Ama çok kişinin canı yanacak eksik evrakları olanların...

RE: Polis kontrolüne dikkat! - VeYSeL - 05-28-2014

(05-28-2014, 11:24 AM)g_okhan__ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Panik yok arkadaşlar her sene yapılan rutin kontroller bunlar.
Ama çok kişinin canı yanacak eksik evrakları olanların...

Allahtan bizde herkesin evrakları ve korumaları tam..
Değil mi arkadaşlar :sopa: