Gebze Motosiklet Kulübü Forumları
ÇOK DİKKATLİ OLALIM - Yazdırılabilir Sürüm

+- Gebze Motosiklet Kulübü Forumları (https://gebzemoto.com/forum)
+-- Forum: GMK Kafe (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Sohbet & Muhabbet (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Forum: Genel Muhabbet (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Konu: ÇOK DİKKATLİ OLALIM (/showthread.php?tid=3207)

Sayfalar: 1 2

ÇOK DİKKATLİ OLALIM - selcukkalaycioglu - 07-26-2014

Bugün akşam üzeri Mcdonalsa bir şeyler içmek için gitmiştim yolda dönüşte Fatih caddesi bayramoğlunagiden cadde arkadaşlar bir tane davar önce tren istasyonun oraya gelmeden köprü var orda sıkıştırmaya çalıştı geçmeye çalışıyor ya sabır dedim devam ettim sonra 400 metre sonra bu davar sağdan gelip daralan yolda geçmeye çalıştı döndüm arkama baktım ne yapıyorsun gibi yine sabır dedim mübarek günler sonra denizyıldızlarının orda ki ışıklara gelince yine aynı şekilde yarışmak mı istiyor yoksa gerçekten davar mı anlamadım yanında birde bayan vardı fazla kurcalamak istemedim sonra durdum ilerde oda sağa çeksin diye ama ne çekmesi anında gazı kökledi kaçtı.
Diyeceğim o ki zaten herkes biliyor sürücülerin motorlara karşı bir yarışma ve geçme isteği var ve sürekli taciz ediyorlar sabır sabır nereye kadar inşallah bir gün başımız belaya girmez harbiden insan çok sinirleniyor sakın olmakta fayda var neyse böyle bir olay oldu paylaşayım dedim :)

Hayatı iki teker tadında yaşamaya devam herkese selamlar..

RE: ÇOK DİKKATLİ OLALIM - Glt.Özt - 07-26-2014

Geçmiş olsun kardeşim dikkatli ol :)

RE: ÇOK DİKKATLİ OLALIM - selcukkalaycioglu - 07-26-2014

(07-26-2014, 10:27 PM)Glt.Özt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Geçmiş olsun kardeşim dikkatli ol :)

Bana birşey olmadı zaten motor daha seri hep avuçlarını yalıyorlar :) durmadı dursa kaskla dövecektim :)

RE: ÇOK DİKKATLİ OLALIM - Glt.Özt - 07-26-2014

sabret sabret :D

RE: ÇOK DİKKATLİ OLALIM - Ortam - 07-27-2014

Abi plakayı al polise 155 ten haber ver 155ten yapılan her arama kayda geçtiğinden peşine düşerler.

RE: ÇOK DİKKATLİ OLALIM - MehmetK - 07-27-2014

Selçuk. Bazen bela adamı kovalar.
Bu durumda kaçmak herzaman çözüm olmaya biliyor.

Yerden irice bir taş al. Adamın kapıyı yada camı indir.
Sonrada bin motoruna, ara sokaklara dal.

RE: ÇOK DİKKATLİ OLALIM - selcukkalaycioglu - 07-27-2014

(07-27-2014, 01:42 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Selçuk. Bazen bela adamı kovalar.
Bu durumda kaçmak herzaman çözüm olmaya biliyor.

Yerden irice bir taş al. Adamın kapıyı yada camı indir.
Sonrada bin motoruna, ara sokaklara dal.

Güzel bir çözüm Abi böyle yapmak lazım :)

(07-27-2014, 12:43 AM)Ortam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Abi plakayı al polise 155 ten haber ver 155ten yapılan her arama kayda geçtiğinden peşine düşerler.

Aynen buda bir çözüm Muhittin

RE: ÇOK DİKKATLİ OLALIM - Ortam - 07-28-2014

Bu akşam üsküdardan gelirken sürekli baktığım sol aynamda bir anda bana 20 cm'e kadar yaklaşmış bir tane şerefsizin tekini gördüm. Aynı senin başına gelen olay gibiydi panik yapmadım ona hakkettiği işareti yaptım ve yoluma devam ettim. :)

Ynt: ÇOK DİKKATLİ OLALIM - maytan - 07-28-2014

Yeni uygulama başlatıp motorlarda levye tasiyalim bazilari hakketten istiyor levye yi motosiklete saygilari yok üstündeki adama bari saygilari olsun:@:@

RE: ÇOK DİKKATLİ OLALIM - Glt.Özt - 07-28-2014

Dün bi olay yaşadım bende gebzenin göbeğinde Mustafa paşa camisinin o caddesinde adam yolda U çekiyor ve ters yöne bakıyor yol hakkı bariz kornaya bassarak uyarmak istesim benim sol ortadan adam neredeyse bana girmişti bir karış mesafe ile sağa yatarak zor sıyırdım durudum hemen napiyosun sen ya dedim adam sen napıyon dedi hem suçlu hemde güçlü dedim körmüsün yol hakkı benim diyoki sen körmüsün ben dönüyorum adama bi laf anlatamadım iki tane çakasım geldi azının ortasına meydanda ordan bi kaç kişi geldi abi çocuk haklı diyolar adam hala diretiyor adamın yanında eşide vardı ben gördüm sen haksızsın diyor bide teyze teyze dedim yol hakkı benim kadında kocasından beter yoldan geçen ve olayı gören başka teyzeler kocan haksız çocuk haklı deyince kadın bu sefer döndü onlara sonra bi kaç kişi geldi ayırdılar sonra adam yoluna ben yoluma ama içimde bi upte kaldı azını burnunu kırıp meydana sericektim bi güzel mübarek gün hatrına kendimi zor tuttum vallahi...