İstanbul - Oylat Mağraları (İnegöl) -
Cihan - 03-07-2011
Twisteri yeni almıştım ve acık uzaklara uçma isteğiyle İstanbuldan Oylat mağralarına gitmeye karar verdik. Şimdi fotoğraflara baktığımda daha işin başında olmamıza rağmen ne cesaret diyorum hemde tek başına yola çıkmak hemde yolculu vaziyette. Güzergah ve görülecek yerler muhteşem arkadaşlar tam motorcunun hayali, yeşillik börtü böcek ve virajlı yollar. Trafik sakin. Ben tekrar gidip görmek isterim belki hep beraber yine gezeriz buraları.
RE: İstanbul - Oylat Mağraları (İnegöl) -
VeYSeL - 03-07-2011
Tek kelimeyle harika...
öncelikle cesaretini takdir ediyorum Cihan abi.. Bence de motocu, çok fazla hesap yapmadan düşündüğü, hayal etiği yere gitmeli.. Biraz maceracı olmalı.. (Maceracı olmak cehalet ile karıştırılmasın)
Kesinlikle en kısa zamanda hep beraber de gitmeliyiz.. fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla muhteşem yerler.. çok beğendim..
Cihan - 03-07-2011
Sağol başkan, mutlaka gidelim. Bende daha bilinçli olarak belki yoldan daha çok zevk alır etrafa bakınırım biraz. Dediğin gibi çok planlama sonrası bazen hiç bir şey yapamadan kalıyor evde insan. Hadi dedinmi 2 teker dönecek en iyisi. Tabi her zaman tam koruma ve bakımlı bir motorla
emomen - 03-07-2011
Cihan abi, tebrik ederim.
Bende motoru ilk aldığımda uzak yerlere gitsem diyordum kendi kendime, korkuyordum ve cesaret edemiyordum ama en sonunda maceracı ruh baskın geldi. :]
Hepimizin ihtiyaçı olan sıcak havaları hasretle bekliyoruzz....
İnşallah hep beraber gideriz..
VeYSeL - 03-07-2011
(03-07-2011, 11:02 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabi her zaman tam koruma ve bakımlı bir motorla
:+1: kesinlikle..
GsrEra - 03-07-2011
Gidelim orayada gidelim
__face__ - 03-08-2011
Harika bir gezi olmuş... Böyle parlak, sıcak havaları özledim... :( Yaz gelsin artık... Hep karanlık, ıslak ve soğuk havalarda kullanmaktan artık sıkılmadım değil...
VeYSeL - 03-08-2011
(03-08-2011, 10:02 AM)__face__ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Harika bir gezi olmuş... Böyle parlak, sıcak havaları özledim... :( Yaz gelsin artık... Hep karanlık, ıslak ve soğuk havalarda kullanmaktan artık sıkılmadım değil...
evet ya.. yaz gelse artık.. :utan:
MaRaNtZz - 03-08-2011
Cihan abi vapurla geçip İznik gölü kıyılarından geçip varış noktasına gitmek çok harika bir gezi olmuş:alkış: