Armutlu - Gemlik - İznik - Karamürsel Gezisi -
EmreGndZ - 09-25-2018
Dostlarım, bu hafta yine çok eğlenceli bir tur yaptık. Ufak bir burukluk vardı üzerimizde ama onu birazdan anlatacağım. Hava mis gibi, yollar uzun , virajlarımız ardı ardına geçti gitti. Rotamız şu şekilde idi;
Güne erken başlayan Recep Abi ile Yusuf Ali gözlerini Eskihisar Sakızağacında açmışlar.
Grubumuz toplandıktan sonra, tam saatinde bindik feribota. Yolculuk vakti, haydi bismillah...
Yola çıkan feribotumuz esen rüzgarla muhabbetin koyulaştığı anlar yaşattı bize. Mis gibi havayı çektik içimize.
Çayımızı yudumlarken, Türk Choppers Salihli üyesi bir abimiz ile muhabbet edip, hoş bir vakit geçirdik. Eğer gün gelirde bir tur organize edebilirsek Salihli'de her türlü kapımız var artık.
Sonraki rotamız, kahvaltı mekanımız. Ama daha yol uzun, önümüz virajlı. Grubu bozmadan yavaş yavaş giderken içimizdeki viraj arzusun yenik düşüp girdik virajlar. Heleki Sebahattin abinin arkasına düşüpte onun resitalini izlemek bize ayrı bir keyif veriyordu. Armutlu ayrımında beklemeye başladık. Gruptaki geride kalanları bekliyorduk.
Kardeşim Yusuf Ali her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlamıştı. Önce kahvaltımızı Armutlu'da köyün içinde "Mahmud'un Yerinde" yaptık. Sofraya gelen her şey bahçeden toplanmıştı. Reçeli, balı , tereyağı mükemmeldi.
Adamın yedikçe yiyesi geliyor. Zor durdurduk kendimizi. Hatta ben kendimi durduramadım diyebilirim.
Kahvaltıdan sonra hadi bakalım dedik, çıktık Gemlik yoluna. Armutlu - Gemlik arası yollar çok güzeldi. Hem manzara hem virajları bizi bizden geçirdi. Yolda ufak bir mola verdik.
Tekrar Gemliğe doğru yola devam ettik. Az gittik, uz gittik, virajlara yan girdik. Çok eğlendik çooooook.
Velhasıl vardık Gemlik'e. Oturduk sahilde bir mekana. Yudumladık çaylarımızı.
Çaylarımız bitti, birazda dinlendikten sonra , şimdi sıra İznik'te. Hadi düşün yollara,
Veeeee Köfteci Yusuf. Karnımız acıkmadı. Yesekmi yemesekmi derken, ortaya 1.5 kilo köfte söyledik. Gelmesi ile yutmamız bir oldu ooooohhh sefamız olsun.
Son durağımız olan Karamürsel'e doğru yola çıktık. Gün batımına sürdük. Çok güzeldi.
Yolda bir mola daha verdik. Bir kaç fotoğraf ve yola devam.
Karamürsel'e yaklaşırken gün batımıyla, Orhan Gazi köprüsünün manzarası çok güzel görünüyordu. Kaçırmadan durduk bir kaç poz çektik yine.
Daha önceki bir turumuzda uğradığımız, Karamürsel Aşıklar Tepesi'ne çay içmek için uğrayalım dedik. Ya şu canavarın güzelliğine bakın, Herkül mübarek.
Feribota vardık. Ben bu kadar motoru bir feribotta hiç görmemiştim. Muhabbet ederken yolun nasıl geçtiğini anlayamadan vardık Eskihisara.
Eveeeet şimdi gelelim gecenin finaline. Daha öncede belirttiğim gibi, yolda Recep abiyi biraz üzdük. Akşam gönlünü almaya çat kapı dayandık kapısına. Aç RECEP ABİ aaaaaaç biz geldiiiik.
Ve MUTLU SON!..
Bu gezimizde çok eğlenceliydi. Katılan herkese çok teşekkür ederim. Bir sonraki rotada görüşmek üzere. Yüzümüz hep gülsün inşallah.
RE: Armutlu - Gemlik - İznik - Karamürsel Gezisi -
Murat-yıldız - 09-25-2018
öncelikle mükemmel diyemicem gezimize çünki recep abisiz devam etmek keyifsizdi , yinede herşey çok güzeldi . ayrıca benim küçük hyosunguma canavar ve herkül demen beni şımarttı :D
sizlerle yol yapmak viraj yapmak çok güzel burdan hepinize teşekkür ediyorum .
#yolumuzuzun
erkanzdemir - 09-25-2018
Gelemeyenler çatlasın olmuş bu sefer arkadaşlar. Katılamadığım için tabiki üzgünüm.
Sonraki seferler hep beraber olsun inşallah.
MuratD - 09-26-2018
Fotoğraflar ve anlatımın güzel olmuş , eline sağlık.
Paylaştığın için teşekkürler.
SM_trying - 09-28-2018
Aghh Emreeee Aghh...
Cross Yaptıgımız haftaya denk geldi. açıkçası kamp ardından gezi yapılmasını beklemiyordum. bizde kendimize göre fırsatı değerlendirdik. çok keyifli bir gezi kacırmısız. klupte ne kadar sevdiğim adam varsa ordaymış ::) viraj demişken o virajlara bir de baraber gidelim. önümüz kTeış. havalar tekrar ısınır mı bilmem ama yaza güzel planlamalar olacağı kesin. kerinize taş değmesin. anlatım için de ayrıca teşekkürler.
Armutlu - Gemlik - İznik - Karamürsel Gezisi -
EmreGndZ - 09-29-2018
Ersincim havalar bi kaç kere daha ısınır diye umuyorum. İnşallah denk geitirip gideriz. Yoksa kısmet seneyeymiş diycez. [emoji5]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM_trying - 10-01-2018
(09-29-2018, 02:34 PM)EmreGndZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ersincim havalar bi kaç kere daha ısınır diye umuyorum. İnşallah denk geitirip gideriz. Yoksa kısmet seneyeymiş diycez. [emoji5]
Gideriz Gideriz. daha bunun pastırma sıcagı var mantı sıcagı var sucuk sıcagı var :)
Barış - 10-01-2018
(10-01-2018, 09:38 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09-29-2018, 02:34 PM)EmreGndZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ersincim havalar bi kaç kere daha ısınır diye umuyorum. İnşallah denk geitirip gideriz. Yoksa kısmet seneyeymiş diycez. [emoji5]
Gideriz Gideriz. daha bunun pastırma sıcagı var mantı sıcagı var sucuk sıcagı var :)
Gardaş sen bizim kuru fasulyeden yiyemen :)
SM_trying - 10-01-2018
(10-01-2018, 10:18 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10-01-2018, 09:38 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09-29-2018, 02:34 PM)EmreGndZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ersincim havalar bi kaç kere daha ısınır diye umuyorum. İnşallah denk geitirip gideriz. Yoksa kısmet seneyeymiş diycez. [emoji5]
Gardaş sen bizim kuru fasulyeden yiyemen :)
Neyse ki motoru Kuru fasulye değil ben Kullanıyorum. biz Sürüşte engel tanımıyoruz. Sorunuz:Ercan Angın Bknz: facebook :)
erkanzdemir - 10-01-2018
(10-01-2018, 09:38 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09-29-2018, 02:34 PM)EmreGndZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ersincim havalar bi kaç kere daha ısınır diye umuyorum. İnşallah denk geitirip gideriz. Yoksa kısmet seneyeymiş diycez. [emoji5]
Buraya bensiz gittiniz! Aslında ben sizi ektim.
Herkes yağmurluğunu hazırlasın yakın zamanda tekrarlıyacağız yağmur yağarsa yağmurlukları giyip devam edeceğiz. Öyle tatlı suculuk yok.
2 yıl önce Bursa gököze gitmiştik. Ne yağmurluğu herkes yazlıklarlaydı. Tüm ekip sırılsıklamdı. Sağanak yağmurda atabalar sağa çekerken biz sürüşe devam ettik.ÇOK EĞLENDİK ÇOKK.
Sedat abi, Sebahattin abi, Yaşar Atay, isimlerini hatırladığım ancak artık bizimle olmayan birçok arkadaş.
O nedenle kimse kışı yağmuru bahane etmesin.
Dostlarla yolculuklar güzeldir.