Şile AğvaYolu - Karamandere -
Cihan - 06-12-2011
Sabah erken saatte oylarımızı verip sevgili artçımla yola çıktık. Motosiklete bindik yağmur başladı fakat "dönen öyle böyle olsun" dedik ve devam ettik. Neyseki daha İstanbulu terketmeden dindi yağmurumuz.
Arkadaşlar bu bölgeye daha önce Twisterle gitmiştim fakat içeri yollara motorla girmeye cesaret edememiştim. E şimdi endurolandıkya hakkını verelim dedik ve girdik iç yollara. Valla değdi çok eğlendik ve enduronun zevkine bir kere daha vardık.
GMK'lı olarak her önümüze gelen gıt gıt yerlerinde durup ne varsa tadına baktık yada bişiler içtik.
Bölgenin kadim sakinlerinden biri ile yolum kesişti ve ortam gerildi biraz. Kim kime yol verecekti. Sonunda yaşına hürmeten ben çekiliyorum.
Bu arkadaşlada iskele konusunda inatlaştık ve biz kazandık.
RE: Şile AğvaYolu - Karamandere -
onur - 06-12-2011
abi ben misafirim olduğu için gelemedim bir dahaki sefere işallah çok güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş gibi.
bir ara bende mümin ve emrullala takılıp müminin almak istediği motora gittik. baktık ve beğendik :) yakın zaman da aileye yeni bir fert gelicek gibi duruyor.
hemde sağlam abilerden :):]
MuratS - 06-12-2011
cihan abi harika bir gezi olmuş gene. kıskandım vallahi. tekerinize sağlık:tamam:
VeYSeL - 06-12-2011
Abi harika bir gezi olmuş..
Keşke gelebilseydim :hö:
:alkış: :çiçek:
Barış - 06-12-2011
süpersin abi tekerine sağlık:alkış::alkış:
mevlüt - 06-12-2011
abim sen süpersin yaaD
MaRaNtZz - 06-13-2011
Cihan abi gezi ve kahve harika görünüyor.
Kaplumbağ ile kesişen yolda yaşına hürmet etmek güzel ama istersen onun sana yol vermesini bekleseydin epeeyyycee beklerdin herhalde :)
emomen - 06-13-2011
Mehmet abi, tekerinize sağlık gerçekten çok güzel bir gezi daha çıkarmışsın.
Resimler harika , böreklerin tadı nasıldı :utan:
Bu arada abi kaplumbağalar inatçı olur hiç kapışmaya gerek yok. Ben genelde seni yerim diye tehdit ediyorum tırsıyor :]
Cihan - 06-13-2011
Arkadaşlar teşekkürler şu yağışlı dönem bitsin artık beraber olalım yaw. Bide bitirin şu evlilik nişanlılık işlerini valla gına geldi. :dur:
Hamit evet çekilmesi biraz zaman alacak gibiydi buda kararımda etkili oldu. :]
Emrullah düşündüm hatta sert bir ifade takındım fakat baktı bende ona zarar verecek tip yok yemedi yani.
MaRaNtZz - 06-13-2011
(06-13-2011, 07:40 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar teşekkürler şu yağışlı dönem bitsin artık beraber olalım yaw. Bide bitirin şu evlilik nişanlılık işlerini valla gına geldi. :dur:
Hamit evet çekilmesi biraz zaman alacak gibiydi buda kararımda etkili oldu. :]
Emrullah düşündüm hatta sert bir ifade takındım fakat baktı bende ona zarar verecek tip yok yemedi yani.
Cihan abi bekleseydin motordan inip Emrullah gibi yemeye kalkabilirdin :)