Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kasko ve hırsızlıklardan korunma
#1

Arkadaslar kasko yaptıran varmı onu sormak istedim ilk size birde hırsızlardan nasıl korunuyorsunuz ben gece uyuyamiyorum sürekli bir panik stres yapmış haldeyim luma kilit aldım İspanyol malı dediler aldık bizde neyse arka tekere bağlıyorum onuda doğalgaz borusuna :) alarm taktirdim aksam branda örtüyorum ama stresde bitmiyor yarında alarmı disk kilidi Alcam ;)
Ara
Cevapla
#2

(07-30-2012, 12:16 AM)kaan88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaslar kasko yaptıran varmı onu sormak istedim ilk size birde hırsızlardan nasıl korunuyorsunuz ben gece uyuyamiyorum sürekli bir panik stres yapmış haldeyim luma kilit aldım İspanyol malı dediler aldık bizde neyse arka tekere bağlıyorum onuda doğalgaz borusuna :) alarm taktirdim aksam branda örtüyorum ama stresde bitmiyor yarında alarmı disk kilidi Alcam ;)

Motorlar için çok fazla bilindik kasko yapan yerler yok maalesef, yapan bir kaç firmada çok yüksek fiyatlarda yapıyor. Mümkünse garaj bulmak uygun olur yada sizin uyguladığınız yöntemleri kullanmak gerekiyor. :tamam:
Ara
Cevapla
#3

Dışarıda bırakıyosan yaptığın uygulamalar dışında herhangi başka bir önlem yok gibi. En azından apartman boşluğu yahut kuytu kapalı biryer bulmaya çalış.
Ara
Cevapla
#4

sakındığın göze çöp batar çok panik stres yapma.

Sen bu doğalgaz borusu işini boşver yere aşagıdaki dübellerden 2 tane çak ve aldığın kiliti dübellere bağla.
Brandan eski püskü birşey olsun dikkat çekmesin.
Birde kaskoya vereceğin para yerine güzel bir gps almanda fayda var. http://www.taiwantrade.com.tw/designer/s...ent_System
Kasko açık alanlarda çalınan motosikletlere birşey yapmıyor, boşyere para verme.
Ara
Cevapla
#5

Apartman yanında doğalgaz borusu bizim apartman çok kıl insanlarla dolu ;) cemaat motora karsı ;) kasko olayından vazgeçiyorum o zaman. Branda da honda yazıyor ama onu alt kısma getiriyorum görünmesin diye

Alarmı devre dısı bırakamazlar eralde
Ara
Cevapla
#6

Dışarı da Bırakıyosan Tevekkül Etceksin abi :D:D birde alarmlar var motorun bı yerıne koyuyosun desibel e gore uyarı verıyo onu da deneyebılırsın
Ara
Cevapla
#7

Eğer motora her gün binmiyorsan , mesela ise vs. Vs. Gitmek icin, yakınlarda kapalı bir yer bulabilirsin. Hem tozdan pislikten de uzak olmuş olacaktır. Çevrende ki otopark yada otopark-yıkama hizmeti bir yer bulursan aylık 40-50 tl versen yıllık 600 tl eder ki kasakodan daha ucuza gelir. Hemde 12 taksitle ;)

:tr:
ly2x6.gif
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi