05-15-2013, 05:56 AM
Kask olmadan asla :dur:
(02-04-2014, 08:48 AM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence grupların önemli bir görevi de bu şekilde üyelerini bilinçlerndirmek olmalı. Ve sırf bu yüzden, her motorcu en az bir gruba üye olmalı ki bilinçlensin. Ne tür bir gruba katılacağını elbet kendi belirlesin ama en az birine katılsın. Bence bu şekilde bir politikayla, kaza oranını da düşürmüş oluruz.Böyle ukalalığa Can kurban. :çiçek:
Düşünün ki, 4-5 kişilik 17-18 yaşlarında (o yaşlarımda bırakın motoru, sokakta yürümeyi beceremezdim) genç bir grup, çok kolaylıkla birbirlerini gaza getirip, her türlü tehlikeye davetiye çıkarabilirler ve çıkarıyorlardır. En büyük görevimizin, bu gençleri aramıza alıp, tehlikelerden uzak tutmak olduğu, akabinde çarşambaları da 5 çeşit tatlı yiyerek tatlı konuşmamız gerektiği görüşündeyim. Bilmem katılır mısınız? Çok ukalalık ettim ve hemen sustum.
(02-04-2014, 08:48 AM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence grupların önemli bir görevi de bu şekilde üyelerini bilinçlerndirmek olmalı. Ve sırf bu yüzden, her motorcu en az bir gruba üye olmalı ki bilinçlensin. Ne tür bir gruba katılacağını elbet kendi belirlesin ama en az birine katılsın. Bence bu şekilde bir politikayla, kaza oranını da düşürmüş oluruz.
Düşünün ki, 4-5 kişilik 17-18 yaşlarında (o yaşlarımda bırakın motoru, sokakta yürümeyi beceremezdim) genç bir grup, çok kolaylıkla birbirlerini gaza getirip, her türlü tehlikeye davetiye çıkarabilirler ve çıkarıyorlardır. En büyük görevimizin, bu gençleri aramıza alıp, tehlikelerden uzak tutmak olduğu, akabinde çarşambaları da 5 çeşit tatlı yiyerek tatlı konuşmamız gerektiği görüşündeyim. Bilmem katılır mısınız? Çok ukalalık ettim ve hemen sustum.