Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kıydım paraya aldım

Merhaba değerli arkadaslar bugün ilk kaskimi aldım 1200 lira verdim
schuberth c3 aldım fikriniz nedir ?

Ara

ooooo bu kaskın kesin tatlısı olur çok iyi etmisin kuzenim kullanıyor shoei kullanıyordu schuberth c3 aldı çok ağır ve rüzgar sesi alan bir kask olduğunu söylemişti ama alınmış alınmıştır hayırlı olsun, kaksın yer görmesin.

Hayırlı olsun her çene yapısına göre kullanıcıya göre kask yapısı bence değişiyor kullandığında fikirlerini bekleriz...
Ara

Hayırlı olsun.. inşallah Kaskın yere değmez.. :çiçek:

Asıl biz görüşlerini bekliyoruz.. :tamam:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Hayırlı olsun. Schubert kalitesi tartışılmaz ama kullandıkça artı ve eksilerini kendin daha net göreceksin.
Şimdi ne söylesek havada kalır.
Ara

Hayırlı olsun. Barışa katılıyorum biraz ağır olduğunu bende duymuştum kullanıp görmek gerek.

:tr::tr::tr:
Ara

Çok teşekkür ederim tabiki tatlısı var bu kaskin :)) kask biraz küçük geliyor gibi ama saclardan olabilir bonus sac :)) bugün kestircem trafikte buhar yapmaz büyük ihtimal ama durduğum yerde kapattığımda buhar oldu cuma gunü Murat denizhan Hocamızdan egitim alıcım hayırlısı olsun

Kask gercekten ağır ama görüş acısı diğer kasklardan daha geniş
Ara

Doğrusu sevdiklerini ve kendini düşünerek sağlam bir kask alman güzel bir hareket.
Tebrik ederim. Bu kasktan Mehmet abi'de var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum, bir sormak lazım..

160711104912_imza3.JPG
Ara

Kerim, böyle herkesin içinde 1200 TL ye kask aldım diye söyleme.:dur:
Dost var, düşman var.
Bu paraya motor alıp-satan var.

Hatta şundan bilmem kaç sene önce bu paraya şuradan yer vermişlerdi de almamıştım diyen amcalar bile çıkabilir.:]

Kaskın yer görmesin. Hayırlı olsun:tamam:
Ara

(05-02-2012, 06:06 AM)kaan88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Çok teşekkür ederim tabiki tatlısı var bu kaskin :)) kask biraz küçük geliyor gibi ama saclardan olabilir bonus sac

ilk etapta biraz sıkabilir zamanla azda olsa genişleyecektir..

Ayrıca kask biraz sıkı durmalıdır, alışırsın kısa sürede :tamam:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)