Yorumları: 497
Konuları: 17
kazasız belasız Sağlıklı mutlu günlerde güle güle kullan kardeşim..Süper bi seçim.
Pazar günü için hava yağmurlu gözüküyo ama yinede haberleşelim site içerisinden
başkan hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.. foto bir harika, canlısını yakından görmek isterdim doğrusu...:.(
Yorumları: 128
Konuları: 5
Rep Puanı:
0
Veysel çok sevindim hayalindeki motora kavuşmana. Önceki sana olmamıştı zaten. Allah ağız tadıyla kullandırtsın. Artık baklava, waffle, suşi yaparsın ortaya bi karışık :).
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(12-28-2012, 01:00 PM)dopamin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Veysel çok sevindim hayalindeki motora kavuşmana. Önceki sana olmamıştı zaten. Allah ağız tadıyla kullandırtsın. Artık baklava, waffle, suşi yaparsın ortaya bi karışık :).
Ondan değil, 1000cc korkuttu bu 600 lükleri. Sattırıcam hepsinin motorlarını :]:]:]
Yorumları: 376
Konuları: 10
Rep Puanı:
0
Hayırlı olsun Başkan.
Güzel Alet. Allah (CC) kaza bela vermesin.
Özgür TEMEL
:tr:
Yorumları: 78
Konuları: 12
Rep Puanı:
0
(12-27-2012, 02:17 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: boyu 1.90 nın altındakiler binemez :]
ya tamda beni tarif etmişsin :))
iyi günlerde kullan kardeşim benim almayı çok istediğim fakat tek silindir olmasından dolayı cesaret edemediğim bir motor.ne renk bu arada?
2 teker ne yaşlılık ne de parasızlık dinler,2 teker yüreğini dinler....
yamaha fazer s2 :))
Yorumları: 288
Konuları: 24
Rep Puanı:
0
Veysel hayırlı olsun. Boyu boyuna suyu suyuna uygun bir motor. Kazasız belasız hakkını vermen dileğiyle,