03-16-2011, 10:44 PM
biz bir deneyelim.... : )
(03-17-2011, 11:41 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Murat hocam,
Eğitime katılan herkesin farklı konsept motosikleti var , eğitim genelmi ? yoksa kullanıcının kullandığı motosiklete yönelikmi olacak :bilmem:
(03-17-2011, 02:17 PM)sipsivri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her ne kadar scooter larda katılsada bu eğitim daha ziyade vitesli motorlara yönelik.Murat Hoca öğleden sonra bir yol parkuru hazırlayacak ve bu parkuru hiç debriyaj kullanmadan sadece gaz ve frenle geçmenizi isteyecek.Şimdiden söyleyeyim baştan hepinize mümkün değil,olamaz gibi gelecek,bende olmaz demiştim.Ama oluyor,hemde çok zevkli oluyor.Şimdi bu etabın haliyle scooterler için bir anlamı olmayacak.
(03-17-2011, 11:41 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Murat hocam,
Eğitime katılan herkesin farklı konsept motosikleti var , eğitim genelmi ? yoksa kullanıcının kullandığı motosiklete yönelikmi olacak :bilmem:
Selam.Güvenli sürüş 2 genel bir eğitim oluyor.
Motosikletle daha önce tanışmış,hali hazırda kullanmayı bilen sürücülerin geçmiş tecrübeleri ile eğitimin öğretilerini birleştirip hatalarınızı düzeltmesine imkan sağlayan,mutlak doğruları pist ortamında deneyerek uygulayabilmesine imkan sağlayani,sürüş becerilerini geliştiren bir eğitim programıdır.