Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(04-05-2011, 11:18 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04-05-2011, 10:39 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emrullah tamam sen fenere gittin ben şahidim. Başka bişi diycem Ağva dönüşü beni iki defa vız vız sesleri çıkaran küçük bişi solladı o senmiydin.
:selam: eyvallah abi ,
Evet evet o benim sıpaydı Veysel abinin zenon farlarından kaçıyordum:]
Dilek ablan motorunu çok beğenmiş ve motorunla iyi bütünleştiğini söyledi.
Veyselede söyle standartı bozmasın ne o öle zenon falan. Eskiden zenonmu vardı. Zenonu bol bulduk saçıyoruz.
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
(04-05-2011, 11:30 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dilek ablan motorunu çok beğenmiş ve motorunla iyi bütünleştiğini söyledi.
Veyselede söyle standartı bozmasın ne o öle zenon falan. Eskiden zenonmu vardı. Zenonu bol bulduk saçıyoruz.
Dilek yengeme selamlar , teşekkürlerimi iletirsen sevinirim abi...
Bayanlar makyajı severya benim sıpada biraz makyajlı gösterişli kerata :]
Öyle böyle değil benimde zeon var ama alcakta kalıyor kimseyi rahatsız etmiyor, Veysel başkanın farlar direkt gözbebeklerimdeydi yolu geremiyordum:hö:
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
(04-05-2011, 12:02 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :kuvvetli: :]
siz Barış'ın önünde gidin de xenon görün arkadaşlar :]
Ona yetişemedim yusuf benimle artçıydı :]
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(04-05-2011, 12:12 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04-05-2011, 12:02 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :kuvvetli: :]
siz Barış'ın önünde gidin de xenon görün arkadaşlar :]
Ona yetişemedim yusuf benimle artçıydı :]
Haklısın ben ilk yola çıkışta takıldım ardına, tabi kanındaki katkılı sayesindemi bilemem habire bastı bir süre takibe çalıştım baktım gruptam koptuk tabi bu arada gerçek artçımda benim kafama vurup yavaşla mesajları verdi. Sonra bir düzde yanına gelip yavaşla grup yok oldu dedim. Sonra biraz sakinleşti. :bilmem:
Yorumları: 289
Konuları: 48
Rep Puanı:
0
süper...:alkış:
i am professional motocross driver..
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
evet.. özellikle bol virajlı yollarda Barış zaman zaman kendinden geçebiliyor.. izlemesi de ayrı bir keyif oluyor.. :tamam:
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)