09-12-2011, 08:05 AM
(09-12-2011, 07:35 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abi çok güzel bir gezi olmuş valla yemekler süper görünüyor tekerinize sağlık.
Sağol Barış. GMK olarak hazırlıklı gitseydik o serin suya girerdim içim gitti valla.
(09-12-2011, 06:24 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cihan abi uzun zaman oldu görüşmeyeli galiba .sakal bırakmışsın :alkış:
Murat Hocam evet özledik gerçekten bu çarşamba umarım görüşürüz.
Bayramda traş olmayayım dedim biraz uzadılar sonrada ev halkı hadi sakal denemesi yap dedi bıraktık işte. Denemedeyiz şu an.:P
Sevgiler
(09-11-2011, 07:54 PM)semihdogru Adlı Kullanıcıdan Alıntı: fotoğraflarda ve mekanda çok iyi cihan abi, umarım bi gün bizi de götürürsün, top sakala gelince bana uzun süredir görüşmediğimizi (bayaa uzunlar) hissettirdi ?
Tabi gideriz tekrar Semih. Bu GMK ya senin ve benim gibi gezgin lazım bunlar Gebze dışına çıkmıyor yoksa.:P:çiçek:
(09-11-2011, 08:23 PM)Sezercelik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Resimler harika.Güzel bir gezi olmuş.Durmak yok yola devam :);)
Aynen Sezer durmak yok. Gezi mevsimi şimdi başlıyor zaten havalar daha müsait şimdi. Yaz sıcağı bunaltıyordu. Beraber bir teker çevirelim bakalım. :çiçek: