03-16-2012, 08:48 AM
(03-16-2012, 08:24 AM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kendine güvenen arkadaşa kameramı verebilirim, motorun arkasını çekecek çekilde monte ederiz. aldığımız görüntüyü internete yükler TIK başına para kazanırız :)
işin şakası, gerçekten de çok geçiş oluyor, ama bir yunus günde 10 motorcuyu yakalası ona yeter. 1.400TL hasılat yunus başına :)
aylık 42.000TL yapar ki bu bağlı trafik şube çok iyi bir para... Talimat kesin gelmiştir.
diğer bir konuda; biz hobi ve zevk için motora binen insanlarız. aramızda kurye gibi motora ulaşım aracı olarak binenler de var. fakat vereceğiniz 3-4 tl para yaptığınız riske değmez. peşinize bir Yunus düşse, kaçsan bir türlü dursan başka bir rezillik. Değmez... Kaçak geçmeyin, bu geçişi kendinize yakıştırmayın.
Valla abi haklısın ama hobi ve zevk için bindigimiz motoru bize işkence çevirenlere yazıklar olsun.
Yıllar önce okumuştum, büyük bir motosiklet markasının ceo'su şöyle yazmıştı.
'' Türkler gerçekten çıldırmış olmalı , ürettiğimiz modelleri 3 katı fiyatıyla alıyor. Bu yıl bu ülkeye 5-6 model ihraç ettik ve büyük bir pazar. ''
Demek istediğim motoru almadan önce zaten yediriyorlar kazıgı.
Bu saçma sapan kuralları ihlal edebiliyorsak ne mutlu bize , kazandıgımız üç beş kuruşu onlardan kurtarmak hakkımız diye düşünüyorum.
Bunları yaparken kendinizi sakın tehlikeye atmayın.
Ben gişelerden transit geçenlerdenim. bazen ötmüyor bile.