12-14-2015, 01:55 PM
(12-14-2015, 01:50 PM)ŞENER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Programlama yaparken şunu gözden kaçırmamak gerekir diye düşünüyorum...
Kulübümüzün çoğunluğu gençlerden oluşmakta olduğundan program önceden yapılacağı için önceden tarihleri açıklanmış olan ÖSYM imtihanları, Açıköğretim imtihanları, sürücü kurs imtihanları gibi özel ve ertelemenin mümkün olmadığı durumları göz ardı etmezsek yoğun katılım olacağını düşünüyorum.. ( Ancak gezi ve etkinlik programını bir hafta önce ve sonraya ertelendiğinde dünya yıkılacak değil , düğün gibi olayları zaten geçerli ve zorunlu sebep sayıldığını hatırlatırım..)
Dolayısıyla bu programı yapmayı düşünen arkadaşlar mutlaka öncelikle kendi durumlarına göre ayarlama yapacağı kuşkusuz ancak diğer üyeleri de düşünmesi gerektiğini nacizane ilgi ve bilginize arz ederim...
Aynen öyle. Bu ve bunlar gibi bir çok durumu göz önüne almaya gayret ediyoruz. Yakında etkinlik takvimi yayınlandığında da gözden kaçırdığımız sınav vs. durumlar olursa yardımcı olursanız sevinirim.
:tr: Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..