10-02-2016, 03:30 PM
Öncelik le merhabalar kanuni terry marka motosikletimi bastan sona degistirme karari aldim yari chopper motosikletimi soymaya ve yeniden dizayn etme karari aldim motorumu satmayi dusunmuyorum beni hic yari yolda birakmadi ve ilk motosikletim olma ozelligine sahiptir aramizda cozemedigim bir bag olustu bu bir custom calismasi olucaktir ve 2 ay icinde sergilemeyi planliyorum aldigim parcalar sıfır ön camurluk yan 2 kapagim custom sivri elcik yan plakaligim stop dahil ayna konusunda suphelerim var onlar en son sececegim parcalar olucak 130 luk arka lastik aldim ayakliklar öne dogru uzayacak ve aklimda onun icin guzel bi planim var. Eksik listem de sunlardir koltugum kaplanacak nerede saglam iscilik cikar bilmiyorum yer onere bilecek varsa yazabilir. Jant larimi sulu asgari kaplama yaptirmak istiyorum yer bilen varsa yazabilir alt besik genisleyecek ve biraz uzaya bilir onun icinde planim var gidonumu oksijenle tavlayip duz yapicam ve 6 ile 7 cm arasi yukari kalkicak kontak yana alinacak ve tellerim uzayacak boya konusunda yer onerisi olan varmi temiz olsun istiyorum renk tercihimi mat siyah ve turuncu serit olarak kullanmak istiyorum motorum suanda ciplak sasi halinda cesitli kaynak kesme islerim olacak ne tarz kaynak kullanmami onerirsiniz proje resmen baslamis durumda dir resim yukleyemedim forumu cozunce onlarida yukleyecegm ve kisa kesitler halinde videolarimda olucak