12-23-2010, 08:31 AM
Amerikan filimlerinden aklımıza kazınan bir cümle vardır "ben vergi veren bir vatandaşım" derler.
Vegi verme bilinci ve buna bağlı olarak da karşılığında hakkını arama bilincinin ne kadar geliştiğinin bir göstergesidir bu.
Biz sadece vegi veririz. (Yani kaz) hak aramaya gelince de başımıza gelmdik kalmaz.
Dikta edilen şey, vergini ver. sesini çıkartmadır.
Hatta en pahalı benzinin satıldığı ülkeler listesinde, birinciliğe yerleşmekten dolayı, bununla gurur duyma derecesinde paronaya sahibi olanlar dahi var aramızda.
Bizdeki eylemler, "Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok" tadında.
Sen istediğin kadar kendini yırt, sonuç değişmez.
Saygılar

Sanırm, Ali Nesin size fahri doktora ünvanı dahi verir.

Süper hesap
İŞTE BUGÜNÜN SON GELİŞMESİ
Aşağıdaki haber, HabeTürk sitesinden alınmıştır.
Yapılan eylemlerin nekadar etkili olduğunun çok güzel bir göstergesidir.

8 KURUŞ
Akaryakıt şirketleri motorine 8 kuruş zam yaptı. Bu sabahtan itibaren geçerli olan yeni pompa fiyatlarına göre 3,22 liraya satılan euro dizel 3.30 liraya çıktı. Kırsal motorin ise 4 kuruş artarak 3,12 liradan 3,16 liraya yükseldi.
TARTIŞMA BÜYÜYECEK GİBİ!
Kamuoyunda benzin zamları tartışılırken, motorine de zam geldi. Akaryakıt dağıtım firmaları 3,82 liraya satılan 95 Oktan kurşunsuz benzinde fiyat değişikliğine gitmezken, bu sabahtan itibaren motorin ve kırsal motorine zam yaptı. İstanbul'da dün akşama kadar 3,22 liraya satılan motorin 3,30 liraya çıktı. Ankara'da da aynı seviyeye ulaşan dizel yakıt, İzmir'de 3,27 liraya alıcı buluyor.
Vegi verme bilinci ve buna bağlı olarak da karşılığında hakkını arama bilincinin ne kadar geliştiğinin bir göstergesidir bu.
Biz sadece vegi veririz. (Yani kaz) hak aramaya gelince de başımıza gelmdik kalmaz.
Dikta edilen şey, vergini ver. sesini çıkartmadır.
Hatta en pahalı benzinin satıldığı ülkeler listesinde, birinciliğe yerleşmekten dolayı, bununla gurur duyma derecesinde paronaya sahibi olanlar dahi var aramızda.
Bizdeki eylemler, "Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok" tadında.
Sen istediğin kadar kendini yırt, sonuç değişmez.
Saygılar

Alıntı:Gönderen ŞENER - Bugün 10:24 AMŞener bey. siz bu hesaplama yöntemiyle, Bahçelinin koltuğunda gözünüz olduğunu açıkça ortaya koymuş oluyorsunuz. (bkz. MHP'nin kazanma formülü)
ULENN.
GEÇEN 1 HAFTA BEN BOYKOT YAPTIM BENZİN 2 KRŞ. DÜŞTÜ..
40 ÜYEMİZ VAR..
40 * 2 KRŞ = 80 KRŞ
3,98 - 80 = 3,18 TL
YAŞASIN BENZİN 3,18 'E DÜŞTÜ
KİM DEMİŞ HEP ZAM HEP ZAM.
AHANDA İNDİRİM.
YAŞASIN BOYKOT.
5,000,000 ARAÇ * 2 KRŞ = BENZİN BEDAVA HATTA ÜZERİNE PARA ALIRIZ
MALİYE BAKANLIĞINA ADAYIM. AYNEN BUNLAR GİBİ HESAP YAPIYORUM..

Sanırm, Ali Nesin size fahri doktora ünvanı dahi verir.

Süper hesap
İŞTE BUGÜNÜN SON GELİŞMESİ
Aşağıdaki haber, HabeTürk sitesinden alınmıştır.
Yapılan eylemlerin nekadar etkili olduğunun çok güzel bir göstergesidir.

8 KURUŞ
Akaryakıt şirketleri motorine 8 kuruş zam yaptı. Bu sabahtan itibaren geçerli olan yeni pompa fiyatlarına göre 3,22 liraya satılan euro dizel 3.30 liraya çıktı. Kırsal motorin ise 4 kuruş artarak 3,12 liradan 3,16 liraya yükseldi.
TARTIŞMA BÜYÜYECEK GİBİ!
Kamuoyunda benzin zamları tartışılırken, motorine de zam geldi. Akaryakıt dağıtım firmaları 3,82 liraya satılan 95 Oktan kurşunsuz benzinde fiyat değişikliğine gitmezken, bu sabahtan itibaren motorin ve kırsal motorine zam yaptı. İstanbul'da dün akşama kadar 3,22 liraya satılan motorin 3,30 liraya çıktı. Ankara'da da aynı seviyeye ulaşan dizel yakıt, İzmir'de 3,27 liraya alıcı buluyor.