06-13-2012, 08:15 AM
Beykoz korusu
06-13-2012, 08:59 AM
06-13-2012, 09:01 AM
06-13-2012, 09:04 AM
Yılmaz bir organizasyon yapta gidelim oralara,
ama seyfo yokken, eminim katılım artacaktır :]
ama seyfo yokken, eminim katılım artacaktır :]
06-13-2012, 09:25 AM
çubuklunun oralardan yukardan dolaşırız geçeriz ya sıkıntı olmaz :]:]
şaka bi yana da valla ben tek gitmem mecbur kalmadıkça :] evimin kapısından beykoz korusu 65-70km felan çok sıkıcı oluyor illa ki artçısı olur yanımda yada 3-5 kişi araba, motor nasıl denk gelirse giderim bana hertürlü uyar yani:tamam:
şaka bi yana da valla ben tek gitmem mecbur kalmadıkça :] evimin kapısından beykoz korusu 65-70km felan çok sıkıcı oluyor illa ki artçısı olur yanımda yada 3-5 kişi araba, motor nasıl denk gelirse giderim bana hertürlü uyar yani:tamam:
06-13-2012, 09:45 AM
Yılmazcım, ben doğma büyüme Paşabahçeliyim.
Çocukluğum Beykoz korusunda, çayırında, stadında geçti.
Küçük ibonun dizisinin çekildiği kahvenin üstündeki yokuşta otururduk.
Çoktandır bende uğramıyorum.
Enson 7-8 makina gezmeye gittiğimizde işkence olmuştu. Anadolu kavağına çıkalım dedik ama motosikletle bile trafikte ilerlemek imkansızdı.
Beykoz güzeldir. Daha doğrusu güzeldi. Kendi halinde bir işçi semtiydi. 80lerde sorsanız Beykoz İstanbulun neresinde kimse bilmezdi.
2000 den sonra Tarabya- Sarıyerdeki zengin-sanatçı vb. tabaka Beykoza kaydı....
Gerisini anlatmayacağım.
Beykoz güzeldi...
Enson 7-8 makina gezmeye gittiğimizde işkence olmuştu. Anadolu kavağına çıkalım dedik ama motosikletle bile trafikte ilerlemek imkansızdı.
Beykoz güzeldir. Daha doğrusu güzeldi. Kendi halinde bir işçi semtiydi. 80lerde sorsanız Beykoz İstanbulun neresinde kimse bilmezdi.
Gerisini anlatmayacağım.
Beykoz güzeldi...
06-13-2012, 10:12 AM
(06-13-2012, 09:45 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yılmazcım, ben doğma büyüme Paşabahçeliyim.
Gerisini anlatmayacağım.
Beykoz güzeldi...
anlatma ne olur anlatma ...yine ezik hikayeler offf
06-13-2012, 10:12 AM
(06-13-2012, 09:45 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yılmazcım, ben doğma büyüme Paşabahçeliyim.Ben çocukken amcamla denize açılırdık balığa bazende kıyıdan atardı oltayı kaya balığı gelirdi kimi zaman :] kediye vermezdi, denize atmazdı alırdı yerdik, şimdiler de o balığın tadı saman olmuş. Gene yiyen var ama saman yani :hö::] tarkanın oynama şıkıdımlı zamanların da beykoz festivaline geldiğini hatırlıyorum, şimdi adam türkiye ye gelmiyor o derece hava da :]
Gerisini anlatmayacağım.
Beykoz güzeldi...
herşey değişiyor hiç birşey eskisi gibi kalmıyor :.( efkar bastı bak şimdi :]
Bu arada biz en fazla 2-3 motor gidiyoruz arkamızda artçılarımız da oluyor, ufak tefek sıkıntılar oluyor illa ki ne bilim trafik olsun cbfin selesi rahat değil bir süre sonra mola verdiriyo felan :] kafa dengi adamlar olunca keyifli oluyo bence ama 7-8 motor gitmedim o yüzden birşey diyemem :hö:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »