Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

İllegal toplantı baskını. Yerinde tespit.

Dün akşam saat 23:00 civarı Eskihisar'a gece teftişine gideyim dedim.
Bir de ne göreyim, GMK'nın bekarlar kulübü kanadı kendi arasında toplantı yapıyor.:kızgın::kızgın:

Erdem, Emo, Caner, Hamit, Aziz ve Onur.
Deniz kıyısında oturmuşlar. Çaylar gırala...:dur::dur::dur:

Beni görmezler diye düşünmüştüm. Gördüler.
Beni çağırmasalar daha büyük ayıp ypacaklar tabiii.
Bira da suçluluk pisikolojisi içerisindeler.

Her neyse. Tutum tutanaklarını.
Forum ekranındaki " Hadi gidelim " ana başlığında konu açmadan, cep telefonu ile organize olmaktan yazdım tutanaklarını.

12:30 gibi kalktılar.
Ben başkaca gelen olur düşüncesi ile nöbet yerini terk etmedim.:tamam::tamam:
Arz ederim
Ara

(08-03-2011, 08:46 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Dün akşam saat 23:00 civarı Eskihisar'a gece teftişine gideyim dedim.
Bir de ne göreyim, GMK'nın bekarlar kulübü kanadı kendi arasında toplantı yapıyor.:kızgın::kızgın:

Erdem, Emo, Caner, Hamit, Aziz ve Onur.
Deniz kıyısında oturmuşlar. Çaylar gırala...:dur::dur::dur:

Beni görmezler diye düşünmüştüm. Gördüler.
Beni çağırmasalar daha büyük ayıp ypacaklar tabiii.
Bira da suçluluk pisikolojisi içerisindeler.

Her neyse. Tutum tutanaklarını.
Forum ekranındaki " Hadi gidelim " ana başlığında konu açmadan, cep telefonu ile organize olmaktan yazdım tutanaklarını.

12:30 gibi kalktılar.
Ben başkaca gelen olur düşüncesi ile nöbet yerini terk etmedim.:tamam::tamam:
Arz ederim

Sayın yönetici affedin bu sefer. Bu kardeşlerden bazıları aylardır motor bekliyordu sanırım motorlarına kavuştular ve kutlama yaptılar.
Ara

:kötü::kötü::kötü:
hamitin motoru geçen center de gördüm yan grenajları yoktu hayırıdr bilmediğimiz bişimi oldu ?

vayvayvayy:D
Ara

Dün akşam Eskihisar merkez camiinde teravihten sonra lokum dagıttılar, bende bunu kaçırmak istemedim. Bizimkilerle orda karşılaştım suçum yok :]
Ara

vaaaaaay...

Rutin denetimlerimizi arttırarak sürdüreceğiz.. Gmk

:polis::polis::polis::polis:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(08-03-2011, 10:01 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Dün akşam Eskihisar merkez camiinde teravihten sonra lokum dagıttılar, bende bunu kaçırmak istemedim. Bizimkilerle orda karşılaştım suçum yok :]

Okunmuş lokummuydu? Hamite de alsaydın.
Ara

Hamit 1 aydır debriyaj seti bekliyor,parça değiştikten sonra grenajları takacak:]
(08-03-2011, 10:03 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Okunmuş lokummuydu? Hamite de alsaydın.

okunmuş dediler, ben bir avuç kaptım kutudan ama bizimkliere kalmadı hepsini götürdüm:utan:
Ara

(08-03-2011, 10:04 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hamit 1 aydır debriyaj seti bekliyor,parça değiştikten sonra grenajları takacak:]
(08-03-2011, 10:03 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Okunmuş lokummuydu? Hamite de alsaydın.

okunmuş dediler, ben bir avuç kaptım kutudan ama bizimkliere kalmadı hepsini götürdüm:utan:

Ne okunmuş, kim okumuş.
Biri şekere haklarını mı okumuş.
Yoksa, şeker kendi mi okumu.
Tahsilli bir şeker herhalde.
(08-03-2011, 10:01 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Dün akşam Eskihisar merkez camiinde teravihten sonra lokum dagıttılar, bende bunu kaçırmak istemedim. Bizimkilerle orda karşılaştım suçum yok :]

Dün Engin söylüyordu zaten.
Çarşamba toplantılarını Eskihisar camiinde yapalım diye.
Ne bileyim. Belki de haklıdır.
Ara

3 kişiden fazla insanın buluşmasına toplantı denir arkadaşlar.gizliden bir iş çeviriyolar desem, oldukça ayak altında biyerdelermiş.Ancak ehtiyar heyeti olarak cezalarını keselim derim :]
Ara