Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KiŞiSeL RaPoRuM -1

(11-21-2011, 11:23 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Tebrikler sezonun en güzel olmamış gezisinin raporu olmuş. Yani olmamış.
:çiçek:

tabi raporun kuralları vardır.

'' önce bi buluşma alanı çekilir ...herkes toplaşır...ordan bi çay bardağı fotosu yapıştırılır...sonra kasklar takılırken ''aman yola çıkıyoruz fotosu''..yoldan üç beş viraj... gidilecek yere varılır... restorana oturulur...restoranın önüne dizilen motorlar atlanmaz...bide topluca masa çekilir...gelen tabak makro modunda çekilir..( balıksa kıçından, rakı dubleside kadraja alınır)... Veyselin yenen şeyi bütünce ağzına sokma pozu olmazsa rapor olmaz...sonra gidilen yerde bi iki klasik hatıra pozu çekilir...ha birde dönüş için giyinirken bi iki foto..zaten ondan sonra kimse kimseyi tanımaz....''

Bunlar olmazsa rapor olmamış olur.

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

(11-21-2011, 12:12 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(11-21-2011, 11:23 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Tebrikler sezonun en güzel olmamış gezisinin raporu olmuş. Yani olmamış.

tabi raporun kuralları vardır.

'' önce bi buluşma alanı çekilir ...herkes toplaşır...ordan bi çay bardağı fotosu yapıştırılır...sonra kasklar takılırken ''aman yola çıkıyoruz fotosu''..yoldan üç beş viraj... gidilecek yere varılır... restorana oturulur...restoranın önüne dizilen motorlar atlanmaz...bide topluca masa çekilir...gelen tabak makro modunda çekilir..( balıksa kıçından, rakı dubleside kadraja alınır)... Veyselin yenen şeyi bütünce ağzına sokma pozu olmazsa rapor olmaz...sonra gidilen yerde bi iki klasik hatıra pozu çekilir...ha birde dönüş için giyinirken bi iki foto..zaten ondan sonra kimse kimseyi tanımaz....''

Bunlar olmazsa rapor olmamış olur.

Ondan değil..olmamış çünü aksiyon yok. o motorları araca yüklerken yada indiriken çeksen bile "olmuş" derdim.

İnat etme git kendine adam gibi bir enduro al riske girmeden keyifle gez. Belanımı arıyon.
Ara

Ben başlangıç ve bitiş fotosunu verdim....

Artık aradaki aksiyon okuyucunun hayal gücüne kalmış....

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Seyfo yu forumdan banlasak mı acaba :]

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(11-21-2011, 01:58 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Seyfo yu forumdan banlasak mı acaba :]

evet evet Başkan banlayalım ...hadi yapalım hemen
okuyabilsin ama yazamasın
Ara

nooldu ?

yoksa iki fotoğraf arasında neler olduğunu mu merak ettiniz ???

daha önceki kros videoma '' hani burda çamur yok'' diyenlere kapak olsun !!

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Seyfo abimize atılan her ban size fazlasıyla dönecektir :kırbaç:
Ara

SIKI DURUN RAPORUMU YAYINLIYORUM !!!

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

(11-21-2011, 02:25 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  SIKI DURUN RAPORUMU YAYINLIYORUM !!!

:O:O:O
Ara

buyurun ; resmi 46 Raporum.

4587.jpg

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 10 Ziyaretçi