Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(12-26-2011, 09:49 AM)ismail 60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-26-2011, 07:27 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-26-2011, 07:25 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vayy beeee :hö:
Emrullah tıpkı senle ben Mardin yollarında.
cihan hocam tarih uyarsa bende çok gelmek istiyorum. inşallah Emrullah ile mardini gezme fırsatı buluruz.:çiçek:
İsmail bey tabiki buyrun gelin. Ramazan ayı öncesi ben istiyorum hatta ramazanda da olabilir. Ramazanın bana uyan tarafı işler sakin oluyor. Dezavantajı ise yollarda yiyecek içecek bir şey bulmak zorlaşıyor. Emrullah daha iyi bilir ama Ağustos ve Temmuz yollar çok sıcakta olabilir.
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
(12-26-2011, 09:49 AM)ismail 60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cihan hocam tarih uyarsa bende çok gelmek istiyorum. inşallah Emrullah ile mardini gezme fırsatı buluruz.:çiçek:
İsmail abi sende buyur gel :çiçek: tarihi yerlerin listesini çıkartıyorum.
Tarihi bir şölen yaşıyaçağız inşallah.
(12-26-2011, 11:08 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İsmail bey tabiki buyrun gelin. Ramazan ayı öncesi ben istiyorum hatta ramazanda da olabilir. Ramazanın bana uyan tarafı işler sakin oluyor. Dezavantajı ise yollarda yiyecek içecek bir şey bulmak zorlaşıyor. Emrullah daha iyi bilir ama Ağustos ve Temmuz yollar çok sıcakta olabilir.
Cihan abi, ramazan öncesinde kız kardeşimin düğünü var :utan: ( haziran 23 )
Ramazanda oralara gidip yemek yememek olmaz diyorum :] yemeksiz asla olmaz abi dayanamam ben.
Mümin eylül başında gidelim diyor sizce nasıl ?
(Son Düzenleme: 12-26-2011, 12:20 PM, Düzenleyen:
emomen.)
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Olum Romanya'ya ne zaman gidecez:)
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
(12-26-2011, 12:43 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olum Romanya'ya ne zaman gidecez:)
romanya'ya gitmicez gitmicez kim dedi romanya :fiskos:
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Can alıcı noktadan Girdin Cihan abi. Bana uyar :)
Bulgaristan üzerinden Romanya çokta yormayacak bir güzergah diye düşünüyorum. Sonuçta yaza doğru bir Bulgaristan olayını düşünmekle beraber kesinleştirmedik ama oraya kadar gitmişken bi Romanya patlatılabilir.
Fakat Mardin, gitmeyenler için görülesi biryer. Aslına bakarsanız giderken ki güzergah daha doyurucu olacaktır.
(Son Düzenleme: 12-26-2011, 01:21 PM, Düzenleyen:
GsrEra.)
Yorumları: 270
Konuları: 4
(12-26-2011, 12:13 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-26-2011, 09:49 AM)ismail 60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cihan hocam tarih uyarsa bende çok gelmek istiyorum. inşallah Emrullah ile mardini gezme fırsatı buluruz.:çiçek:
İsmail abi sende buyur gel :çiçek: tarihi yerlerin listesini çıkartıyorum.
Tarihi bir şölen yaşıyaçağız inşallah.
(12-26-2011, 11:08 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İsmail bey tabiki buyrun gelin. Ramazan ayı öncesi ben istiyorum hatta ramazanda da olabilir. Ramazanın bana uyan tarafı işler sakin oluyor. Dezavantajı ise yollarda yiyecek içecek bir şey bulmak zorlaşıyor. Emrullah daha iyi bilir ama Ağustos ve Temmuz yollar çok sıcakta olabilir.
Cihan abi, ramazan öncesinde kız kardeşimin düğünü var :utan: ( haziran 23 )
Ramazanda oralara gidip yemek yememek olmaz diyorum :] yemeksiz asla olmaz abi dayanamam ben.
Mümin eylül başında gidelim diyor sizce nasıl ?
çok vahim bir durum olmazsa her tarih bana uyar cihan hocam emrullahın dediği gibi ramazan ayında gidersek oraların güzel yiyeceklerini yemeden gelirsek mazallah biryerlerimiz şişer.