Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(04-18-2012, 12:45 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04-17-2012, 11:58 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli GMK üyeleri bugün saat 14:45 'de Hakan ŞALE üyemizin Gebze yeni çarşıda kasksız motosiklet kullandığı tespit edilmiştir.
Tatlı cezası tarafımca kesilmiş olup Disiplin kuruluna sevk edilmiştir... :sopa:
Anayasaya Sütlü Nuriye'nin 1. madde olarak yazılmasını talep ediyorum :]
Bu konu tartışılır bence Fıstıklı antep burmada fena olmaz :yemek:
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(04-19-2012, 05:28 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04-18-2012, 01:49 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04-18-2012, 12:45 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04-17-2012, 11:58 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli GMK üyeleri bugün saat 14:45 'de Hakan ŞALE üyemizin Gebze yeni çarşıda kasksız motosiklet kullandığı tespit edilmiştir.
Tatlı cezası tarafımca kesilmiş olup Disiplin kuruluna sevk edilmiştir... :sopa:
Anayasaya Sütlü Nuriye'nin 1. madde olarak yazılmasını talep ediyorum :]
Bu konu tartışılır bence Fıstıklı antep burmada fena olmaz :yemek:
İkisini de bir maddeye koysak, mesela ;
madde 1 : Kask takmayan kişi , üye sayısı dikkate alınarak
özellikle sütlü nuriye ve fıstıklı antep burma başta olmak üzere
cezasını bu usül ile ödemeyi peşinen kabul eder.
Ey tatlı sen nelere kâdirsin :] bana anayasa bile yazdırır ..
:] :] :] :] :yemek::yemek::yemek::yemek:
Yorumları: 6
Konuları: 0
Yeryüzünün ilk kasksız motora binen adamı olarak, cezamı çekerım tabiki. Soyleyeceklerınızı acık acık soyleyeblırsınız, aşagılamalarınısı dolaylandırarak zeka demostrasyonu yapmanız olmamış.Bende sever-yerer yorumlar yazabilirdım ama aristograt özentisi beyınlerın şakşakçılıgını yapmaya gerek görmedim,İyi nıyet sezmedıgım yasılar ıçın yasdım bunları,böyle düşünüyorum. There is nothıng to be done.
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
bu kadar alıngan olma hakan
hepimiz hatalar yapıyoruz ve uyarılıyoruz. Geçenlerde benimde uyarıldığım gibi ve ondan önce ercanın uyarıldığı gibi. Burda asıl maksat hepimizin bilinçlenmesi bizden sonrada çevremizin bilinçlenmesi.
Yorumları: 3,196
Konuları: 140
Rep Puanı:
0
İyi niyet sezmiyorsan zaten burada olman hata...
Yorumları: 211
Konuları: 2
uvvv veysel abi kask radarı kim allah aşkına :)
Yorumları: 231
Konuları: 6
Rep Puanı:
0
Hakan olur böyle vakalar gmk adamı yakalar takma kafana olay nasılsa her zaman olduğu gibi tatlıya bağlanacak :ehi::ehi:
:tr::tr::tr: