Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MotoPlus 2011

bence saçmalık bütük klüpler 20 olamaz büyük kluplerin moderatörleri zaten 20 tane ama para kazanmanın yolunu bulmuş arkadaşlar

Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Ara

(02-01-2011, 04:23 PM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
Dikkat !!
MotoPlus organizatörleri kulüp başına 20 bilet ile sınırlama getirmişlerdir..
Bu durumda bilet temininde öncelik üyelerimizdedir, misafirlere eğer fazla kalırsa bilet verilecektir..

Kadıköyde Gelişim Sürücü Kursu vardı her yıl bu tür guruplara fuar bileti veriyordu ücretsiz olarak, ben gün içerisinde arayıp öğreneyim isterseniz :tamam:
Ara

(02-02-2011, 06:02 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Kadıköyde Gelişim Sürücü Kursu vardı her yıl bu tür guruplara fuar bileti veriyordu ücretsiz olarak, ben gün içerisinde arayıp öğreneyim isterseniz :tamam:

Çok iyi olur hamit , Gelişim sürücü kursunda mehmet diye bir vardı diye biliyorum.
Ara

(02-02-2011, 06:17 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(02-02-2011, 06:02 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Kadıköyde Gelişim Sürücü Kursu vardı her yıl bu tür guruplara fuar bileti veriyordu ücretsiz olarak, ben gün içerisinde arayıp öğreneyim isterseniz :tamam:

Çok iyi olur hamit , Gelişim sürücü kursunda mehmet diye bir vardı öyle biliyorum.

Ben A2 ehliyeti oradan aldım, şansımı bir demek istiyorum epeydir de uğramıyorum ama bakıcaz.:çiçek:
Ara

Arkadaşlar biletler için bugün Fuar görevlileri ile tekrar görüştüm..

20 adet geliyor ancak oraya gittiğimizde eksiğimiz olursa bize yardımcı olacakları sözünü verdiler.. :tamam:Gmk

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(02-04-2011, 08:22 AM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar biletler için bugün Fuar görevlileri ile tekrar görüştüm..

20 adet geliyor ancak oraya gittiğimizde eksiğimiz olursa bize yardımcı olacakları sözünü verdiler.. :tamam:Gmk

Güzel bir haber, başkan :çiçek:
Ara

Yaww demin görüştüm kursla artık bilet bulmak kolay değil, bir çok gurup istedi bekliyoruz sonuç alırsak ararız dediler. :.(
Ara

sonuç alacaklarını sanmıyorum.. :.(

DijitalTurk Toplu.Biz

Olmadı alıcağız birer bilet gidicez :]:]
Ara

Bilet sıkıntısı büyük ölçüde aşılmıştır..

Arkadaşlar Osman abinin yardımları ile Bilet sıkıntımız aşılmıştır..

Misafirlerimiz de biletsiz kalmayacaktır.. :çiçek:Gmk

DijitalTurk Toplu.Biz