Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hain tayfa

artık gezi olayını protesto ediyorum
gezilere gidiliyor haber verilmiyor
başlık açılmıyor
sonrada utanmadan yayınlanıyor
kişisel aranızda gezi yapacaksanız yayınlamayın...
GMK gezisi ise başlık açın.
Ara

(06-04-2012, 07:09 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-04-2012, 06:53 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-04-2012, 06:22 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Umarım iyi anmışsınızdır.
Peki Emo Boluda da bizim yemeklere böyle bakmazsın umarım. O ne bakış ?

İyi andık abi , hatta bu hainler yine bensiz gezdi dolaştı diyeceksin diye andık

yok artık :]

Bir ara doğa ile baş başa resim çektik o kareleri senin yeni Objektifle çekmek gerekirdi bence :tamam:
Ara

Murat abi bu kişisel yahut gruplaşarak yapılan bir gezi değildi. Hatta biz Emrullah'ın zincirini geren Mümin in yanına gittiğimizde herhangi bir planımız yokken ve 3 motorken 7 kişiye nasıl çıktık onu bile bilmiyoruz. Normalde davetsiz gitmeyiz. Farkındaysanda burada ne başlık açıldı ne de fotoğraf vs yayınlandı. Bu fotoğrafta Müminin facebook sayfasından alınan bir fotoğraf. Şahsi sayfasına da karışama hakkımız yok diye düşünüyorum.
Ara

(06-04-2012, 07:34 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  artık gezi olayını protesto ediyorum
başlık açılmıyor

Alla alla bu ne çekememezlik...
ben koydum fotolarını, onlar ne başlık açmış nede forumda foto paylaşmış
git kendine adam gibi bir motor al sonra gel kardeşim gezilere
tamam heves dedik ses çıkarmadık ama yeter şu iki teker kalasa bindiğin :]:]:]

(06-04-2012, 07:16 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Neresi burası ??

Sapanca taraflarına benziyor... Haftasonu bende o taraflardaydım...

Güneş çok fenaydı.

Cihan Abi latitutde yine ''çayırova'' yakınlarında gösteriyordu.. : )))

Sende Maltepe, Pendik, Şekerpınar gezip duruyon. :]
Ara

(06-04-2012, 07:34 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  artık gezi olayını protesto ediyorum
başlık açılmıyor

.................. gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Ara

Murat abi araziye çıkamadı sanırım asabiyet yaptı : )

Seviyorum seni Murat abi. Motoru sat bu hafta, al bi Enduro gel bizle Bolu'ya.
Ara

o zaman aramızda telefon edelim birbirimize , kimseyi çağırmayalım başlık açmayalım klübün ne anlamı var.Arazi gezilerinde bile toplanma için başlık açıyoruz.gelen gelir mantığı
Ara

Murat abi, ufakta olsa biryere gidileceği zaman başlık açma gibi bir zorunluluk ben şahsımca hissetmiyorum. Diğer hallerde zaten başlık açılıyor.

Dünkü yapılan geziye istinadense yaptığın yorum zaten açıklamamı yaptım ama genel bir durumsa oturup hep beraber konuşalım.
Ara

(06-04-2012, 08:41 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  o zaman aramızda telefon edelim birbirimize , kimseyi çağırmayalım başlık açmayalım klübün ne anlamı var.Arazi gezilerinde bile toplanma için başlık açıyoruz.gelen gelir mantığı

Murat abi , plansız yapılan bir geziden kimi haberdar edelim. Herkes biraraya geldiğinde de yarın saat boyunca nereye gidecez diye polemik yaptık. Ayaküstü kararlaştırılan gezileri foruma nasıl yazacaz ?
Ara

Vatan haini ilan edilebiliriz : )
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi